Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Taraftarlar takımlarının ilk devre performanslarını değerlendiriyor (4): Çaykur Rizespor

Süper Lig’de ilk yarının sonuna yaklaşıyoruz. Şampiyonluk yarışı kıyasıya devam ederken, düşme potasında da büyük bir hareketlilik var. Peki taraftarlar, takımlarının şu ana kadarki performansını nasıl değerlendiriyor, sezonun geri kalanı için ne yapılması gerektiğini düşünüyor? Rizespor’un taraftar grubu Son Kale’nin üyelerinden Yasel Çelik, Rizespor’un ilk devre performansını Medyascope’a değerlendirdi. 

Rizespor için ilk devre nasıl geçti? 

Sezon başı beklenenin altında oyun sergiledik, alınan puanlar yeterli değildi. Beklentilerin altında kaldığımızdan dolayı takımıma on üzerinden puan vereceksem üç puan veririm. 

Takımın ilk devredeki en iyi ve en kötü futbolcuları kimdi? 

En iyi transfer Emir Dilaver diyebilirim, en kötüsü ise Dušan Jovančić. Neden Emir Dilaver çünkü şu an için bekleneni karşıladı, geldiği gibi formayı kaptı, tam anlamıyla Süper Lig futbolcusu. Jovančić, kendisine verilen şansları değerlendiremedi. Bence Rizespor’a yakışmayan vasat bir orta saha, forma şansı dahi bulamadı. 

Stjepan Tomas

Teknik direktörünüzün performansından memnun musunuz?

Stjepan Tomas da beklentilerin altında kaldı. Tabii ki memnun değilim. Eğer Tomas’a on üzerinden bir puan vereceksem kesinlikle iki puan. 

Takımınızda güçlendirilmesi gereken bölgeler var mı? 

İyi bir 8 numaraya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Onun dışında gol atabilen bir forvete ihtiyacımız var. 

Sizin için ilk devrenin en unutulmaz maçı hangisi? 

Benim için her zaman unutulmaz maç olarak adlandırabileceğimiz maçlar, Karadeniz derbisi olan, Rizespor-Trabzonspor maçlarıdır. Trabzonspor, maçlarının benim için farklı bir anlamı vardır. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.