Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Taraftarlar takımlarının ilk devre performanslarını değerlendiriyor (6): Fenerbahçe

Süper Lig’de ilk yarının sonuna yaklaşıyoruz. Şampiyonluk yarışı kıyasıya devam ederken düşme potasında da büyük bir hareketlilik var. Peki taraftarlar, takımlarının şu ana kadarki performansını nasıl değerlendiriyor, sezonun geri kalanı için ne yapılması gerektiğini düşünüyor? Fenerbahçe taraftarı Kübra Mercan, sarı-lacivertlilerin ilk devre performansını Medyascope’a değerlendirdi. 

Fenerbahçe için ilk devre nasıl geçti? 

Aslında lige iyi başladık fakat bir şey oldu ve takım Kadıköy’de maç kazanamamaya başladı. Normal şartlarda biz, Kadıköy’de bir puan dahi zor veren bir takımdık. Başakşehir maçı ile birlikte bu olumsuz havayı kırdık gibi gözüküyor. Erol Bulut, son maçlarda oynattığı futbol ve bir taktik üzerinde maça çıkmaya başladı. Kendisini çok beğeniyorum, bizi sezon sonu şampiyon yapacağına inanıyorum. Eğer Fenerbahçe’ye on üzerinden bir puan vereceksem kesinlikle yedi puan olur. 

Fenerbahçe’nin ilk devredeki en iyi ve en kötü futbolcuları kimdi? 

Ozan Tufan, Altay Bayındır ve Dimitris Pelkas, ilk yarının en iyileri. Ozan, muhteşem bir sezon geçiriyor çok formda. Altay, geçen seneye nazaran daha az basit hata ile oynuyor ve takıma bayağı puan kazandırdı. Pelkas, beklentilerin çok üzerinde performans sergiliyor. Ben Pelkas’ı, ‘’yeni Alex’’ olarak görüyorum. En kötü bir futbolcu, sanırım yok. Herkes yeni çünkü. Biraz daha zaman tanımakta fayda var. 

Teknik direktörünüzün performansından memnun musunuz?

Erol Bulut, yeni bir teknik direktör, kafasında bir şeyler var. Ligin ilk haftalarında iyi puanlar aldık fakat sonra bir düşüş yaşadık. Başakşehir maçı ile toparlandık gibi. Her ne kadar düşüş yaşasak da deplasmanda en çok puan alan takımız, ben hocamdan memnunum. Eğer kendisine on üzerinde bir puan vereceksem, yedi puan veririm. 

Takımınızda güçlendirilmesi gereken bölgeler var mı? 

Kesinlikle stoper ihtiyacımız var. Olursa Mesut Özil’i ben bir Fenerbahçe taraftarı olarak takımda görmek istiyorum. 

Sizin için ilk devrenin en unutulmaz maçı hangisi? 

Başakşehir maçı. Çok kötü gidiyorduk, takımda bir baskı vardı, Kadıköy’de kazanamıyorduk, 4-1 kazandık ve o kırılmadan sonra Fenerbahçemiz iyi bir çıkış yakaladı. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.