Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Taraftarlar takımlarının ilk devre performanslarını değerlendiriyor (7): Galatasaray

Süper Lig’de ilk yarının sonuna yaklaşıyoruz. Şampiyonluk yarışı kıyasıya devam ederken düşme potasında da büyük bir hareketlilik var. Peki taraftarlar, takımlarının şu ana kadarki performansını nasıl değerlendiriyor, sezonun geri kalanı için ne yapılması gerektiğini düşünüyor? Galatasaray taraftarı Kubilay Karaca, Galatasaray’ın ilk devre performansını Medyascope’a değerlendirdi. 

Galatasaray için ilk devre nasıl geçti? 

İlk yarıda gerçekleşmeyen transferler doğrultusunda kötü kadro planlamasına rağmen iyi puan topladık. Şu an sıralamadaki yerimizin de iyi olduğunu düşünüyorum. On üzerinden Galatasaray’a puan vereceksem kesinlikle yedi puan olur. Bunun sebebi de iyi bir genç takım planlaması doğrultusunda yaş skalasının düşmesine rağmen etkin ve olgun bir oyun oynanması.   

Galatasaray’ın ilk devredeki en iyi ve en kötü futbolcuları kimdi? 

En iyi futbolcumuz, en iyi çıkış gösteren Taylan Antalyalı kesinlikle. En kötü futbolcumuz ise üç senedir olduğu gibi Belhanda, son maçta hattrick yapması kimsenin gözlerini boyamasın.

 Teknik direktörünüzün performansından memnun musunuz?

Teknik direktörden memnunum. Sadece belirli maçlarda kötü bir performans sergilemesinden dolayı puanlar kaybettik onu söyleyebilirim. Fakat Fatih Terim hocam için bu kayıplar bizdeki yerini eksiltmez. Hocamıza bu sezon için on üzerinden bir puan vereceksem kesinlikle dokuz puan olur. 

Takımınızda güçlendirilmesi gereken bölgeler var mı? 

Bir tane orta saha ihtiyacımız var. Kanatlarda sıkıntı yaşıyoruz ve forvet ihtiyacımız var. 

Sizin için ilk devrenin en unutulmaz maçı hangisi? 

Karagümrük’e son dakikada 2-1 kaybettiğimiz mücadele. Maç 1-1 iken anlamsız bir şekilde ultra ofansif oynadık. Ultra ofansif futbolu vermiş olduğu zarar diye düşünüyorum. Bize üç puana mal oldu, bir puanla da yetinebilirdik. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.