Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Taraftarlar takımlarının ilk devre performanslarını değerlendiriyor (9): Sivasspor

Süper Lig’de ilk yarının sonuna yaklaşıyoruz. Şampiyonluk yarışı kıyasıya devam ederken düşme potasında da büyük bir hareketlilik var. Peki taraftarlar, takımlarının şu ana kadarki performansını nasıl değerlendiriyor, sezonun geri kalanı için ne yapılması gerektiğini düşünüyor? Sivasspor taraftarı olan Caner Özbek, kımızı-beyazlıların ilk devre performansını Medyascope’a değerlendirdi. 

Sivasspor için ilk devre nasıl geçti? 

Salgın ve sakatlık bizi çok olumsuz etkiledi. Özellikle UEFA Avrupa Ligi maçları istediğimiz gibi olmadı. Daha sonra lige istediğimizi veremedik. Evimizde galip gelememek çok kötüydü. Eğer Sivasspor için on üzerinden bir puan vereceksem beş puan olur. 

Sivasspor’un ilk devredeki en iyi ve en kötü futbolcuları kimdi? 

En kötü futbolcular Ninga, Camara, Ziya Erdal, Barış Yardımcı. En iyi futbolcular şüphesiz Max Gradel ve Hakan Arslan.

Teknik direktörünüzün performansından memnun musunuz?

Ben Rıza (Çalımbay) Hoca’da bir bıkkınlık hissediyorum ama transfer yapılırsa tekrar o canlılığı kazanır gibi hissediyorum. Eğer Rıza Hoca’ya ilk devre için on üzerinden bir puan vereceksem kesinlikle yedi olur. 

Sizin için ilk devrenin en unutulmaz maçı hangisi? 

Bence, UEFA Avrupa Ligi’nde deplasmanda Villarreal maçı unutulmaz bir maçtı. Fakat lige dönersek evimizdeki Galatasaray maçı. Verilmeyen penaltılar hakemlerin tavırları vb. O maçı unutmak istiyorum ama unutamıyorum. Ve not olarak ben ve benim gibi futbolseverler hakemlerden memnun değil. Sanki ligi dizayn etmek istiyorlar.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.