Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Taraftarlar takımlarının ilk devre performanslarını değerlendiriyor (13): Kasımpaşa

Süper Lig’de ilk yarının sonuna yaklaşıyoruz. Şampiyonluk yarışı kıyasıya devam ederken düşme potasında da büyük bir hareketlilik var. Peki taraftarlar, takımlarının şu ana kadarki performansını nasıl değerlendiriyor, sezonun geri kalanı için ne yapılması gerektiğini düşünüyor? Kasımpaşa taraftarı olan Ömer Faruk Ünal, lacivert-beyazlıların ilk devre performansını Medyascope’a değerlendirdi. 

Kasımpaşa için ilk devre nasıl geçti? 

Takımdan memnun değiliz, özellikle iki sene önce Trézéguet ve Mbaye Diagne ikilisini yüksek bedellerle verdikten sonra yerlerini dolduramamamız, bizi tekrar küme düşmemeye oynayan bir takım yaptı. İlk yarıya güzel başladık aslında ama yönetimin kafasına göre teknik direktör değiştirmesi sonucu yine ilk yarının sonlarına doğru düşüşe geçtik. Eğer takımıma 10 üzerinden puan vereceksem bu kesinlikle dört puan olur. 

Kasımpaşa’nın ilk devredeki en iyi ve en kötü futbolcuları kimdi? 

En iyi futbolcu Haris Hajradinović. Çok yetenekli mi? Hayır ama akıllı bir futbolcu. En kötüsü kesinlikle kaleci Ramazan. Ertuğrul’un müthiş Başakşehir performansına rağmen oynayamamasına anlam veremiyorum. 

Teknik direktörünüzün performansından memnun musunuz?

Teknik Direktör Fuat Çapa için pek bir olay yok. Eğer ona 10 üzerinden puan vereceksem altı olur. 

Takımınızda güçlendirilmesi gereken bölgeler var mı? 

Yapılması gereken transfer. Fenerbahçe’de Luis Gustavo neyse Mickaël Tirpan da bizim için oydu. Artık Tirpan yok, sağlam bir adam almamız lazım onun yerine, kim olursa olsun.

Sizin için ilk devrenin en unutulmaz maçı hangisi? 

En unutulmaz maç Antalyaspor maçıydı. Mükemmel oynadığımız bir maç ve yaptığımız hatalardan yediğimiz goller bu senenin özeti niteliğindeydi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.