Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Taraftarlar takımlarının ilk devre performanslarını değerlendiriyor (14): Fatih Karagümrük

Süper Lig’de ilk yarının sonuna yaklaşıyoruz. Şampiyonluk yarışı kıyasıya devam ederken düşme potasında da büyük bir hareketlilik var. Peki taraftarlar, takımlarının şu ana kadarki performansını nasıl değerlendiriyor, sezonun geri kalanı için ne yapılması gerektiğini düşünüyor? Fatih Karagümrük taraftarı olan Zeynep Çubuklu, kırmızı-siyahlı İstanbul temsilcisinin ilk devre performansını Medyascope’a değerlendirdi. 

Fatih Karagümrük için ilk devre nasıl geçti? 

İlk yarı sonu, amatör liglerden gelen bir takım için inanılmaz derecede iyi bir pozisyondayız şu an. Ben takımımın bu denli iyi oynayacağını, bu kadar maçlara asılıp gözde bir takım olacağını sanmıyordum en azından. Takımıma 10 üzerinden puan vereceksem o puan sekiz olur. 

Fatih Karagümrük’ün ilk devredeki en iyi ve en kötü futbolcuları kimdi? 

Bana göre en iyi-en kötü ayrımı yapmak doğru olmaz.. Her birinin alın teri var, arma aşkı var. Ayrım yapmak doğru olmaz. Fakat biraz daha teknik açıdan kendini geliştirmesi gereken biri var mı dersek, Koray Altınay olur. Ve benim gözümde yaşına rağmen, hırsına ve oyununa aşık olduğum tek kişi Fatih Kuruçuk’tur. 

Süper Lig’in yeni takımlarından Fatih Karagümrük, Şenol Can yönetiminde başarılı bir ilk yarı geçirdi. ( Zafer Göder – Anadolu Ajansı )

Teknik direktörünüzün performansından memnun musunuz?

Şenol Hocamıza teşekkür ediyoruz ama daha iyi olabilir. Şenol Hocamıza 10 üzerinden puan vereceksem bu altı puan olur. 

Takımınızda güçlendirilmesi gereken bölgeler var mı? 

Acilen golcü biri alınmalı.

Sizin için ilk devrenin en unutulmaz maçı hangisi? 

Unutamadığım ve büyük bir hazla izlediğim maç, Karagümrük-Galatasaray karşılaşmasıydı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.