Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Taraftarlar takımlarının ilk devre performanslarını değerlendiriyor (16): Denizlispor

Süper Lig’de ilk yarının sonuna yaklaşıyoruz. Şampiyonluk yarışı kıyasıya devam ederken, düşme potasında da büyük bir hareketlilik var. Peki taraftarlar, takımlarının şu ana kadarki performansını nasıl değerlendiriyor, sezonun geri kalanı için ne yapılması gerektiğini düşünüyor? Denizlispor taraftarı olan Yakup Dokucu, Ege temsilcisinin ilk devre performansını Medyascope’a değerlendirdi. 

Denizlispor için ilk devre nasıl geçti? 

İlk yarı Denizlispor hiç iyi değildi. Beklentilerin çok altında kaldı. Takım, göze hoş bir oyun sergilemiyor. Eğer Denizlispor için 10 üzerinden puan vereceksem bu iki olur. 

Denizlispor’un ilk devredeki en iyi ve en kötü futbolcuları kimdi? 

En iyi Ángelo Sagal diyebilirim. Bence Denizlispor için iyi bir futbolcu. Mustafa Yumlu ve Hugo Rodallega iyilerdi. En kötüsü Zakarya Bergdich ve Costel Pantilimon.

Teknik direktörünüzün performansından memnun musunuz?

Yalçın Koşukavak ile anca bu kadar olabiliyor, elindeki kadro belli. Eğer Yalçın Koşukavak’a on üzerinden puan vereceksem bu beş puan olur. 

Takımınızda güçlendirilmesi gereken bölgeler var mı? 

Genel olarak direkt ilk 11’de oynayacak en az altı veya yedi ismin kadroya katılmaları lazım, daha 23 maç var.

Sizin için ilk devrenin en unutulmaz maçı hangisi? 

Evimizde oynadığımız ve 1-0 kazandığımız Alanyaspor maçıydı. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.