Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Taraftarlar takımlarının ilk devre performanslarını değerlendiriyor (17): Gaziantep FK

Süper Lig’de ilk yarının sonuna yaklaşıyoruz. Şampiyonluk yarışı kıyasıya devam ederken düşme potasında da büyük bir hareketlilik var. Peki taraftarlar, takımlarının şu ana kadarki performansını nasıl değerlendiriyor, sezonun geri kalanı için ne yapılması gerektiğini düşünüyor? Gaziantep FK taraftarı olan Ahmet Dağlı, kırmızı-siyahlıların ilk devre performansını Medyascope’a değerlendirdi. 

Gaziantep FK için ilk devre nasıl geçti? 

İlk yarı Gaziantep FK performans olarak üst düzey bir seviyedeydi, eski teknik direktörümüz Marius Șumudică ile daha da etkili bir futbol oynamaya başladık. Birçok zorlu maçtan galibiyetle ayrıldık. İlk devre için Gaziantep FK için 10 üzerinden bir puan vereceksem bu sekiz puan olur. 

Takımın ilk devredeki en iyi ve en kötü futbolcuları kimdi? 

En iyi oyuncular olarak Alexandru Maxim, Kevin Mirallas, Muhammet Demir’i söyleyebilirim. En kötü oyuncular André Felipe Ribeiro de Souza, Jefferson Nogueira Júnior, Oğuz Ceylan. 

Gaziantep Futbol Kulübü’nde Marius Șumudică’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Portekizli Ricardo Sá Pinto oturdu

Teknik direktörünüzün performansından memnun musunuz?

Eski teknik direktörümüz Marius Șumudică’dan memnunduk fakat bazı sebeplerden ayrılmak zorunda kaldı. Yeni teknik direktörümüz Ricardo Sá Pinto oldu ve umarım iyi olur.

Takımınızda güçlendirilmesi gereken bölgeler var mı? 

Yapılması gereken üç net transfer var. Forvet, sağ kanat, orta saha. Bu üç bölge için transfere ihtiyacımız var. 

Sizin için ilk devrenin en unutulmaz maçı hangisi? 

Malatya-Gaziantep maçı. Son dakika Malatya’nın gol atmasıyla berabere sonuçlanmıştı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.