İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden ihtiyaç sahibi üniversiteliler için “Eğitim destek paketi” kampanyası

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), koronavirüs salgını sürecinde başlattığı bağış kampanyalarına üniversite öğrencilerini de dahil etti. “Eğitim destek paketi” kapsamında ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerinin, İstanbulkart’larına her ay 250 Türk Lirası yardımda bulunulacak. 

İBB’nin “Askıda fatura”, “Aile destek paketi”, “Anne-bebek destek paketi” kampanyalarından sonra başlattığı “Eğitim destek paketi”nden yararlanmak için 5 bin 47 öğrenci başvuruda bulundu. Şu ana kadar 389 öğrenciye 97 bin 250 TL’lik yardım yapıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından kampanyaya destek çağrısı yaptı.

https://twitter.com/ekrem_imamoglu/status/1353013263513116672?s=08

Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.

Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.

Paylaş