Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Taraftarlar takımlarının ilk devre performanslarını değerlendiriyor (19): Hatayspor

Süper Lig’de ilk yarının sonuna yaklaşıyoruz. Şampiyonluk yarışı kıyasıya devam ederken düşme potasında da büyük bir hareketlilik var. Peki taraftarlar, takımlarının şu ana kadarki performansını nasıl değerlendiriyor, sezonun geri kalanı için ne yapılması gerektiğini düşünüyor? Hatayspor taraftarı Soner Tuna, bordo-beyazlıların ilk devre performansını Medyascope’a değerlendirdi. 

Hatayspor için ilk devre nasıl geçti? 

Lige yeni çıkan bir takım için şu an takımın pozisyonu oldukça iyi, ayrıca lige çıkarken takımdaki bayrak oyuncularla devam edilmesi, Hatayspor’un şu anki olduğu yerin en temel nedenlerinden biri. Oynanan oyun ve takımın sürekli saha içinde kalması bana çok keyif veriyor. Eğer Hatayspor’a 10 üzerinden puan vereceksem bu altı puan olur. Her maç aynı coşkuyu göremiyorum maalesef fakat bazı maçlarda çok coşkulu ve istekli oynamaları keyif veriyor.

Hatayspor’un ilk devredeki en iyi ve en kötü futbolcuları kimdi? 

Rayane Aabid, Aaron Boupendza ve Babajide David’i beğeniyorum, geride Jean-Claude Billong da iyi oynuyor. En kötü değil de hayal kırıklığı olarak Adama Traoré ve kaleci Munir Mohand Mohamedi’yi söyleyebilirim.

Teknik direktörünüzün performansından memnun musunuz?

Hocamız Ömer Erdoğan’a inanılmaz bir sempati duyuyorum. Yaptığı açıklamalar, duruşu ve tavrı hem iyi niyetli hem de çok pozitif. Kendisini çok seviyorum ve bence iyi çalışıyor. 

Takımınızda güçlendirilmesi gereken bölgeler var mı? 

Bir kaleciye çok ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Akın Alkan önemli bir kaleci ama bu lig için yeterli olduğunu düşünmüyorum. Bir sol bek ve Mirkan Aydın’ın takımdan ayrılmasıyla yedek bile olsa bir forvet gerekebilir. 

Sizin için ilk devrenin en unutulmaz maçı hangisi? 

En unutulmaz maç da herhalde Aaron Boupendza’nın yıldızlaştığı maç olabilir. O gün çok farklı bir seviyede oynadı. O yüzden Antalyaspor’u 6-0 yendiğimiz maç diyebilirim. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.