Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Murat Yetkin yazdı: Oğuzhan Asiltürk’ten Muharrem İnce’ye öncü sarsıntılar

Gazeteci Murat Yetkin, Yetkin Report’ta Türkiye siyasetindeki son gelişmeleri yorumladığı, “Oğuzhan Asiltürk’ten Muharrem İnce’ye öncü sarsıntılar” başlıklı bir yazı yayımladı.

“Belki de siyasette yaklaşan bir büyük sarsıntının öncüleri olarak yanlış yorumladığımız küçük sarsıntılar artıyor son aylarda. Belki de ‘Hiçbir şey olmasa bile kesin bir şeyler oluyor’. Ama hem iktidardaki Cumhur İttifakında hem muhalefetteki Millet İttifakında hem de bu iki cephenin dışındaki partilerde iç hareketlilik artıyor” diye yazan Yetkin, gelişmeleri “Muhalefet cephesinde sarsıntılar“, “İktidar cephesinde sarsıntılar” ve “Dış politika da ekonomi odaklı” şeklinde üç başlık altında değerlendirdi.

“İktidar cephesinde de muhalefet cephesinde de şimdi küçük görünen sarsıntılar dış politikada ve ekonomideki reform-bağlantılı gelişmelerle büyüyebilir, başka alanlara sıçrayabilir” diyen Yetkin’in yazısının tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.