Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Türk-Amerikan ilişkileri – Metin Gürcan: “Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı ile Rusya-Çin ekseni arasında kararını verememiş görünüyor”

DEVA Partisi Kurucular Kurulu üyesi, güvenlik konuları analizi ve araştırmacı Metin Gürcan ile güncel gelişmeler ışığında ve iki ülkenin dışişleri bakanları Çavuşoğlu-Blinken telefon görüşmesi ertesinde Ankara-Vaşington ilişkilerini konuştuk. Gürcan, ABD Dışişleri Bakanlığı’nın Çavuşoğlu-Blinken görüşmesine dair basın açıklamasını, Gara operasyonu ertesinde iki ülke arasında yeniden gerilen ilişkileri, operasyonun kendisini, S-400 anlaşmazlığını ve Türk-Amerikan ilişkilerinin geleceğini yorumladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.