Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Halı saha işletmecileri isyanda: “Resmi olarak açıksak bile, biz aslında açılmadık”

Halı Saha İşletmecileri ve Sportif Faaliyetler Federasyonu, bugün (4 Mart) İstanbul’un Fatih ilçesinde bulunan Zigana Spor Tesisleri’nde koronavirüs salgını önlemleri kapsamında uzun süredir kapalı olan halı sahaların durumu hakkında bir basın açıklaması düzenledi. Futbol antrenörlerinin de katıldığı basın açıklamasında, halı sahaların, yeni normalleşme süreci kapsamında 19:00 olarak belirlenen kapanma saatlerinin uzatılması talep edildi.

Medyascope’tan Ali Macit, Halı Saha İşletmecileri ve Sportif Faaliyetler Federasyonu Başkanı Mahmut Gözüaçık ve Esenler Kulüp Atletik Teknik Direktörü Kenan Kasım Taştan ile halı sahaların ve alt yaş kategorilerinde futbol oynayan çocukların durumunu konuştu.

“Resmi olarak açıksak bile, biz aslında açılmadık”

Halı saha İşletmecileri ve Sportif Faaliyetler Federasyonu Başkanı Mahmut Gözüaçık, halı sahaların pazartesi günü açıklanan, koronavirüste kontrollü normalleşme süreci ile birlikte yalnızca 09:00-19:00 saatleri arası hizmet verecek olmasını eleştirerek “Resmi olarak açıksak bile, biz aslında açılmadık” dedi. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.