Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

“Uyuşturucuya özendirmek” suçlamasıyla hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan, “Burry Soprano” ismiyle bilinen rapçi Burak Aydoğduoğlu tutuklanarak cezaevine gönderildi

Sosyal medyada “Burry Soprano” ismiyle tanınan rapçi Burak Aydoğduoğlu, İstanbul’un Silivri İlçesi’nde kaldığı otelde gözaltına alındıktan sonra tutuklandı. Aydoğduoğlu hakkındauyuşturucu madde kullanımını özendirdiği” gerekçesiyle dört yıl iki ay kesinleşmiş hapis cezası verilmişti.

Hakkında “uyuşturucu madde kullanımını özendirdiği” gerekçesiyle dört yıl iki ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan sosyal medya fenomeni rapçi Burak Aydoğduoğlu, İstanbul Silivri’de kaldığı bir otelde gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

İstanbul’da Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya fenomeni Burak Aydoğduoğlu‘nun 12 Mart’ta Selimpaşa Merkez Mahallesi’nde bulunan bir otele giriş yaptığını tespit etti ve Aydoğduoğlu’nu kaldığı otelde gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Aydoğduoğlu, cezaevine gönderildi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.