Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Prof. Dr. Bülent Ertuğrul ile söyleşi: “Salgın yönetimi ve aşı stratejisi bilimsel ölçütlerden uzak olduğu için başarısız”

Yarın (29 Nisan) itibariyle tam kapanmaya girecek olan Türkiye, aşı tedarikinde sıkıntılar yaşıyor. Hem Sinovac, hem BioNTech aşılarının temininde yaşanan sıkıntılar sonucunda Sağlık Bakanlığı, Rusya’nın ürettiği Sputnik V aşısına yönelirken Türkiye gazetesinde, özel sektöre izin verilmesi durumunda ücret karşılığında aşı yapılabileceği yönünde bir iddia yer aldı. Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği (KLİMİK) Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Bülent Ertuğrul ile bu iddiayı ve salgın yönetimini konuştuk.  

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.