Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Taraftarlar takımlarının 2020-21 sezonu performanslarını değerlendiriyor (1): Denizlispor

Süper Lig’de 2020-21 sezonunun sonuna yaklaşıyoruz. Şampiyonluk yarışı kıyasıya devam ederken düşme potasında da büyük bir hareketlilik var. Peki taraftarlar, takımlarının şu ana kadarki performansını nasıl değerlendiriyor? Denizlispor taraftarı olan Atila Karaaslan, Ege temsilcisinin 2020-21 sezonundaki performansını Medyascope’tan Ali Macit ve Kubilayhan Kavrazlı’ya değerlendirdi.  

Denizlispor için sezon nasıl geçti?

Tamamıyla kötü geçti diyebiliriz. Hem ekonomik anlamda hem de sportif başarı anlamında pozitif bir gelişme gerçekleşmedi. Mevcut yönetimin taraftar ile arasına koymuş olduğu set ile de şehirde bir gerginlik ortamı oluştu. Transfer politikasındaki başarısızlık da bu ortamı biraz daha körükledi.

Denizlispor’un bu sezon en iyi ve en kötü futbolcuları kimdi?

Geçen seneki performansını göz önüne aldığımızda Hugo Rodellaga’nın bu sezonki performansını iyi olarak değerlendirebiliriz. Onun yanında Recep Niyaz ve Mustafa Yumlu’yu da buraya ekleyebiliriz, standartları doğrultusunda iyi performans sergilediler. Onun dışında Tiago Lopes, Pantilimon, Oğuz Yılmaz, Sakıp Aytaç, Hadi Sacko ve Özer Özdemir’i kötü olarak değerlendirebiliriz. Mevkisel gereklilikler ve yeterlilikler göz önüne alındığında lig seviyesi için yetersiz oldukları aşikâr. 

Teknik direktör değişiklikleri ile bu sezon geçti. Hangi ismin performansından memnun kaldınız?

Bu soruyu iki sezon boyunca değerlendirirsek, şahsi olarak Yalçın Koşukavak hocamız bana umut verdi. Eldeki malzemeyle en iyi yemeği sunmaya çalıştığını bize hissettirdi. Çalıştığı sistemler ve oyun formlarını sahada da gösterdi. Taraftarın çoğunluğunun da diğer teknik direktörlere kıyasla Yalçın Koşukavak hocamızdan memnuniyet duyduğunu ifade edebilirim. 

Yalçın Koşukavak

Yeni sezonda takımınızda güçlendirilmesi gereken bölgeler var mı?

Sözleşmesi devam eden bazı oyuncular mevcut. 1. Lig seviyesinde yeterlilikleri ve maddi olarak kulüpte oluşturacağı yük değerlendirilip hedeflenen nokta konusunda bu oyuncuların durumu hakkında karar verilmesi gerekiyor. Sonrasında, gelecek yönetimin maddi imkanları doğrultusunda kadro baştan aşağı tekrar yapılandırılmalı. 

Sizin için sezonun en unutulmaz maçı hangisiydi?

Yıllardır bu takımın unutulmaz çok maçına şahit olduk. 1. Lig’den Süper Lig’e çıktığımız sene bile çok unutulmaz maçlarımız var. Bu sezonki maçlar onların yanında belki de hiç bir şey. Fakat bu sezon deplasmanda Başakşehir ile oynadığımız ve 3-0’dan 3-3’e taşıdığımız maç ve kendi evimizde Yeni Malatyaspor ile oynadığımız 3-2 galibiyetimizle sonuçlanan maç, bizim için bu sezonun unutulmazı olabilir.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.