Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Murat Yetkin yazdı: Soylu-Peker kavgasından bir “Büyük temizlik” çıkar mı?

Gazeteci Murat Yetkin, YetkinReport’ta yayımladığı yazısında, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile organize suç örgütü lideri Sedat Peker arasındaki polemiğin aslında yalnızca adı geçen iki kişi arasında geçmediğini ve daha büyük bir çatlağa işaret edebileceğini dile getirdi.

“Daha dün, önceki Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan hakkında, kendi bakanlığına kendi şirketinden, üstelik başka yerlere sattığından fazla fiyata mal sattığının araştırılmasını isteyen muhalefet önergesi AK Parti ve MHP oylarıyla reddedildi. Bu Meclis kompozisyonundan bu kadar köklü soruşturma beklemek fazla iyimserlik olmuyor mu?
Siyasi irade olmadan temizlik zor.

Diyoruz ya, hukuk geriledikçe, hukuk-dışılık baskın hale geliyor. Özetle, bu iş sadece Soylu-Peker kavgası değil. Ama Soylu-Peker polemiği sayesinde pek çok kirli çamaşır ortaya dökülüyor. İzlemeye devam ediyoruz” diyen Murat Yetkin‘in yazısının tamamını okumak için tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.