Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

EURO 2020’ye doğru – C Grubu: Hollanda, sürpriz yaşamak istemiyor

Koronavirüs salgını nedeniyle 2021 yılına ertelenen EURO 2020 (Avrupa Futbol Şampiyonası), 11 Haziran Cuma günü başlayıp 11 Temmuz Pazar günü sona erecek. Büyük bir çekişmeye sahne olması beklenen C Grubu’nda Hollanda, Avusturya, Ukrayna ve Kuzey Makedonya, ilk iki sırada yer alabilmek için mücadele edecek. Portakallar’ın ev sahibi avantajını kullanmak isteyeceği C Grubu’ndaki son gelişmeleri ve grupta yer alan takımların EURO 2020 öncesi son durumlarını, Medyascope‘tan Ali Macit ve Kubilayhan Kavrazlı derledi.

Hollanda, elemeleri rahat geçti

Futbol dünyasının önemli ekollerinden Hollanda, Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Almanya, Kuzey İrlanda, Belarus ve Estonya ile mücadele etti. Yetenekli bir jenerasyon yakalayan Portakallar, zirve yarışı verdiği Almanya’ya karşı iki kritik 90 dakika oynadı. Sahasında oynanan mücadeleyi 3-2’lik skor ile kaybeden Hollanda, Almanya deplasmanında ise rakibini Frenkie de Jong, Jonathan Tah (Kendi kalesine), Donyell Malen ve Georginio Wijnaldum’un golleri ile 4-2 yenerek liderlik yolunda büyük bir avantaj yakaladı. Son iki haftaya kadar bu avantajı kullanmayı başaran Ronald Koeman‘ın öğrencileri, Kuzey İrlanda deplasmanından beraberlik ile dönerek zirveyi Almanya’ya kaptırdı. Öte yandan Virgil van Dijk ve Matthijs de Ligt ikilisi ile kusursuza yakın bir stoper tandemi yakalayan Hollanda, grubunda oynadığı sekiz karşılaşmada yalnızca yedi gol yedi. Hücum organizasyonlarını sırtlayan isimler ise Georginio Wijnaldum ve Memphis Depay oldu. Bu iki yıldız futbolcu, inanılmaz bir istatistiğin altına imza atarak takımlarının elemeler boyunca attığı 24 golün 23’üne direkt katkıda bulundu. EURO 2020’de C Grubu’nda Avusturya, Ukrayna ve Kuzey Makedonya ile mücadele edecek Hollanda’nın ilk hedefi, grubunu lider tamamlamak olacak. Öte yandan Portakallar’ı EURO 2020’ye taşıyan Ronald Koeman, buradaki görevinden ayrılarak Barcelona’nın başına geçti. Hollanda Futbol Federasyonu ise Koeman’dan boşalan teknik direktörlük görevine Frank de Boer’i getirdi.

Frank De Boer

Hollanda’da aday kadro açıklandı

13 Haziran Pazar günü Amsterdam’da bulunan Johan Cruyff Arena’da Ukrayna ile karşılacak olan Hollanda’da 26 kişilik aday kadro açıklandı.

Frank de Boer’in açıkladığı kadroda şu isimler yer aldı:

Kaleciler: Jasper Cillessen (Valencia), Maarten Stekelenburg (Ajax), Tim Krul (Norwich City)

Defans: Daley Blind (Ajax), Stefan de Vrij (Inter), Joel Veltman (Brighton), Matthijs de Ligt (Juventus), Nathan Ake (Manchester City), Denzel Dumfries (PSV Eindhoven), Patrick van Aanholt (Crystal Palace), Owen Wijndal (AZ Alkmaar), Jurrien Kereste (Ajax)

Orta saha: Georginio Wijnaldum (Liverpool), Frenkie de Jong (Barcelona), Davy Klaassen (Ajax), Marten de Roon (Atalanta), Donny van de Beek (Manchester United), Ryan Gravenberch (Ajax), Teun Koopmeiners (AZ Alkmaar)

Forvetler: Memphis Depay (Olimpik Lyon), Quincy Promes (Spartak Moskova), Luuk de Jong (Sevilla), Steven Berghuis (Feyenoord), Donyell Malen (PSV Eindhoven), Wout Weghorst (Wolfsburg), Cody Gakpo (PSV Eindhoven)

 Hollanda’nın EURO 2020 programı

Hollanda, EURO 2020 öncesi 2 Haziran Çarşamba günü İskoçya, 6 Haziran Pazar günü ise Gürcistan ile hazırlık maçları oynayacak. Frank de Boer’in öğrencileri, EURO 2020’yi ise 13 Haziran’da Amsterdam kentinde oynanacak Ukrayna karşılaşması ile açacak. Hollanda, bu maçın ardından 17 Haziran’da Avusturya ve 21 Haziran’da Kuzey Makedonya ile karşılaşacak.

Memphis Depay

Hollanda’nın EURO 2020 öncesi öne çıkan isimleri

4-3-3 ve 4-2-3-1 sistemleri ile sahaya yayılan Hollanda, savunma ve orta saha bölgesinde forma giyen oyuncuların rotasyon gücüne güveniyor. Stoper hattında Matthijs de Ligt ve Nathan Ake gibi iki genç futbolcusu bulunan Portakallar, aynı zamanda bu bölgede Stefan de Vrij ve Daley Blind gibi iki tecrübeli futbolcuya da sahip. Özellikle kariyerinin önemli bölümünü sol bek mevkisinde geçiren Daley Blind, ayağını oldukça iyi kullanması sebebiyle Hollanda ataklarının merkezinde de bulunabiliyor. Ancak savunmanın en güvenilen ismi Virgil van Dijk‘ın sakatlığı nedeniyle turnuvada oynayamayacak olması, Frank de Boer’in oyun kurgusunda değişikliğe gitmesine neden olabilir. Öte yandan Hollanda, Frenkie de Jong, Marten de Roon, Donny van de Beek ve Georginio Wijnaldum‘un orta alandaki iki yönlü performanslarını, turnuva boyunca kullanmaya çalışacak. Ancak Portakallar’ın EURO 2020’deki en büyük kozu, Olimpique Lyon ile harika bir sezon geçiren Memphis Depay‘dan başkası değil. Takımının gol yükünü tek başına sırtlayan Depay, bu sezon 22 gol ve 15 asistlik bir performansın altına imza attı. EURO 2020’de Avusturya, Ukrayna ve Kuzey Makedonya’ya karşı zirve mücadelesi verecek Hollanda’nın bir önemli avantajı ise maçlarını ev sahibi statüsünde oynaması olacak. Frank de Boer’in takımı, grubundaki üç mücadeleyi de Amsterdam’da bulunan Johan Cruyff Arena’da oynayacak.

Hollanda’nın eleme maçlarında aldığı tüm sonuçlar:

Hollanda 4-0 Belarus / Hollanda 2-3 Almanya / Almanya 2-4 Hollanda / Estonya 0-4 Hollanda / Hollanda 3-1 Kuzey İrlanda / Belarus 1-2 Hollanda / Kuzey İrlanda 0-0 Hollanda/ Hollanda 5-0 Estonya

Avusturya, EURO 2020’ye iddialı geliyor

Avrupa futbolunun yükselen değerlerinden Avusturya, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda EURO 2020’deki rakibi Kuzey Makedonya başta olmak üzere Polonya, Slovenya, İsrail ve Letonya ile mücadele etti. Robert Lewandowski’nin Polonya’sına karşı elemelere “Merhaba” diyen Wunderteam (Mucize takım) lakaplı ülke, sahasında rakibine 1-0 mağlup oldu. Grubundaki ikinci maçında da İsrail’e farklı yenilen Avusturya, EURO 2020’ye katılım şansını iyice zora soktu. Ancak lakabının hakkını vererek küçük çaplı bir mucizenin altına imza atan Avusturya, Slovenya maçı ile çıkışa geçerek üst üste oynadığı yedi karşılaşmada altı galibiyet ve bir beraberlik aldı ve EURO 2020 biletini cebine koydu. Franco Foda‘nın öğrencileri, elemeler boyunca attığı 19 gol ile grubunun en skorer ülkesi olmayı da başardı. Tecrübeli golcü Marko Arnautovic ve Bayern Münih’in dünyaca ünlü yıldızı David Alaba’ya sahip Avusturya, Hollanda, Ukrayna ve Kuzey Makedonya ile mücadele edeceği C Grubu’nu ilk ikide bitirmeyi hedefleyecek.

Franco Foda

Avusturya’da aday kadro açıklandı

13 Haziran Pazar günü Kuzey Makedonya ile oynanacak maçta EURO 2020’ye “Merhaba” diyecek Avusturya’da 26 kişilik aday kadro açıklandı.

Franco Foda’nın açıkladığı kadroda şu isimler yer aldı:

Kaleciler: Daniel Bachmann (Watford), Pavao Pervan (Wolfsburg), Alexander Schlager (LASK Linz)

Defans: David Alaba (Bayern Münih), Aleksandar Dragovic (Bayer Leverkusen), Marco Friedl (Werder Bremen), Martin Hinteregger (Eintracht Frankfurt), Stefan Lainer (Borussia Mönchengladbach), Philipp Lienhart (Freiburg), Stefan Posch (Hoffenhem), Christopher Trimmel (Union Berlin), Andreas Ulmer (Red Bull Salzburg)

Orta saha: Julian Baumgartlinger (Bayer Leverkusen), Christoph Baumgartner (Hoffenheim), Florian Grillitsch (Hoffenheim), Stefan Ilsanker (Eintracht Frankfurt), Konrad Laimer (RB Leipzig), Valentino Lazaro (Borussia Mönchengladbach), Marcel Sabitzer (RB Leipzig), Louis Schaub (Luzern), Xaver Schlager (Wolfsburg), Alessandro Schopf (Schalke 04)

Forvetler: Marko Arnautovic (Shanghai SIPG), Michael Gregoritsch (Augsburg), Sasa Kalajdzic (Stutgart), Karim Onisiwo (Mainz)

Avusturya’nın EURO 2020 programı

Avusturya, EURO 2020 öncesi 2 Haziran Çarşamba günü İngiltere, 6 Haziran Pazar günü ise Slovakya ile hazırlık maçları oynayacak. Franco Foda’nın öğrencileri, EURO 2020’yi ise 13 Haziran’da Romanya’da oynanacak Kuzey Makedonya karşılaşması ile açacak. Avusturya, bu maçın ardından 17 Haziran’da Hollanda ve 21 Haziran’da Ukrayna ile karşılaşacak.

David Alaba

Avusturya’nın EURO 2020 öncesi öne çıkan isimleri

Kadrosundaki çoğu futbolcu Bundesliga‘da oynayan Avusturya, EURO 2020’ye iddialı bir şekilde geliyor. Görece zorlu mücadelelerde oyun kurgusunda değişiklikler yapmayı seven Franco Foda, genellikle 4-2-3-1 sistemini tercih ediyor. Öte yandan savunma bölgesinde fiziksel teması seven oyunculardan oluşturan Foda, stoper hattında Stefan Posch, Martin Hinteregger ve Aleksandar Dragovic üçlüsünden ikisini kullanmaya özen gösteriyor. Başarılı teknik direktör, David Alaba‘nın hücum organizasyonlarında daha fazla yer almasını istediği için bu yola başvuruyor. Bayern Münih’in dünyaca ünlü yıldızı, Almanya temsilcisinde hem sol bek hem de üçlü savunmanın solunda oynarken Avusturya’da ise genellikle hücumun solunda tercih ediliyor. Öte yandan Marcel Sabitzer, Marko Arnautovic ve Sasa Kalajdzic, takımlarında önemli performansların altına imza attı. Özellikle RB Leipzig forması giyen Sabitzer, bu sezonu dokuz gol ve altı asist ile tamamlayarak dikkatleri bir kez daha üzerine çekti. Sabitzer’e ek olarak Stuttgart’ın 23 yaşındaki yeteneği Sasa Kalajdzic, bu sezon Bundesliga’da 17 gol atarak yıldızlaştı.

Avusturya’nın eleme maçlarında aldığı tüm sonuçlar:

Avusturya 0-1 Polonya / İsrail 4-2 Avusturya / Avusturya 1-0 Slovenya / Kuzey Makedonya 1-4 Avusturya / Avusturya 6-0 Letonya / Polonya 0-0 Avusturya / Avusturya 3-1 İsrail / Slovenya 0-1 Avusturya / Avusturya 2-1 Kuzey Makedonya / Letonya 1-0 Avusturya

Ukrayna, EURO 2020’ye namağlup geldi

Rusya ile yaşanan savaşın yaralarını futbol ile saran Ukrayna, Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Portekiz, Sırbistan, Lüksemburg ve Litvanya ile mücadele etti. Andriy Shevchenko‘nun öğrencileri, tarihi bir performansın altına imza atarak grubunda adeta rakip tanımadı. Doğu Avrupa temsilcisi, grubun ilk maçında Portekiz deplasmanından aldığı bir puanın ardından çıktığı sekiz karşılaşmanın yedisini kazandı ve grubunu 20 puan toplayarak zirvede tamamladı. Elemeler boyunca yalnızca dört gol yiyen Ukrayna, EURO 2020 öncesi en büyük sınavını başarı ile noktaladı. Kadrosunda yer alan her futbolcudan verim almayı başaran Andriy Shevchenko’nun en büyük destekçileri ise Ruslan Malinovskyi ve Roman Yaremchuk oldu. Bu ikili, takımlarının attığı 17 golün 11’inde direkt rol oynadı. Savunma futbolu ile rakiplerine zor anlar yaşatan Ukrayna, Hollanda, Avusturya ve Kuzey Makedonya ile mücadele edeceği C Grubu’nu ilk ikide bitirmeyi hedefleyecek.

Andriy Shevchenko

Ukrayna’da aday kadro açıklandı

13 Haziran Pazar günü Amsterdam’da bulunan Johan Cruyff Arena’da Hollanda ile karşılacak olan Ukrayna’da 36 kişilik aday kadro açıklandı. Bu sayı, 1 Haziran tarihinde 26’ya düşecek.

Andriy Shevchenko’nun açıkladığı kadroda şu isimler yer aldı:

Kaleciler: Andriy Pyatov (Shakhtar Donetsk), Andriy Lunin (Real Madrid), Heorhiy Bushchan (Dinamo Kiev), Anatoliy Trubin (Shakhtar Donetsk)

Defans: Mykola Matviyenko (Shakhtar Donetsk), Oleksandr Karavayev (Dinamo Kiev), Serhiy Kryvtsov (Shakhtar Donetsk), Eduard Sobol (Club Brugge), Vitaliy Mykolenko (Dinamo Kiev), Bohdan Mykhaylichenko (Anderlecht), Illya Zabarnyi (Dinamo Kiev), Oleksandr Tymchyk (Dinamo Kiev), Viktor Korniyenko (Shakhtar Donetsk), Denys Popov (Dinamo Kiev), Oleksandr Syrota (Dinamo Kiev)

Orta Saha: Andriy Yarmolenko (West Ham United), Yevhen Konoplyanka (Shakhtar Donetsk), Taras Stepanenko (Shakhtar Donetsk), Oleksandr Zinchenko (Manchester City), Ruslan Malinovskyi  (Atalanta), Serhiy Sydorchuk  (Dinamo Kiev), Viktor Tsyhankov (Dinamo Kiev), Marlos (Shakhtar Donetsk), Yevhenii Makarenko (Kortrijk), Mykola Shaparenko (Dinamo Kiev), Vitaliy Buyalskyi (Dinamo Kiev), Oleksandr Zubkov (Ferencvaros), Volodymyr Shepelyev (Dinamo Kiev), Oleksandr Andriyevskyi (Dinamo Kiev), Artem Bondarenko (Mariupol), Bohdan Lyednyev (Dinamo Kiev), Heorhiy Sudakov (Shakhtar Donetsk)

Forvetler: Roman Yaremchuk (Gent), Artem Besedin (Dinamo Kiev), Artem Dovbyk (Dnipro)

 Ukrayna’nın EURO 2020 programı

Ukrayna, EURO 2020 öncesi 3 Haziran Perşembe günü Kuzey İrlanda, 7 Haziran Pazartesi günü ise Çekya ile hazırlık maçları oynayacak. Andriy Shevchenko’nun öğrencileri, EURO 2020’yi ise 13 Haziran’da Amsterdam’da oynanacak Hollanda karşılaşması ile açacak. Ukrayna, bu maçın ardından 17 Haziran’da Kuzey Makedonya ve 21 Haziran’da Avusturya ile karşılaşacak. 

Oleksandr Zinchenko

Ukrayna’nın EURO 2020 öncesi öne çıkan isimleri

Futbol dünyasının revaçtaki teknik direktörlerinden Andriy Shevchenko, ülkesini EURO 2020‘de başarıya ulaştırmanın planlarını yapıyor. Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde grubunu Portekiz’in önünde tamamlayarak rüştünü ispat eden Ukrayna’da Yevhen Konoplyanka, Andriy Pyatov, Andriy Yarmolenko ve Taras Stepanenko gibi tecrübeli futbolcular, Oleksandr Zinchenko, Ruslan Malinovsky, Viktor Tsyhankov ve Viktor Kovalenko gibi gelecek vaat eden isimler ile harika bir takım oluşturdu. Özellikle Konoplyanka ve Yarmolenko’nun ters kanatlarda oynaması, Ukrayna hücumlarına zenginlik katıyor. Öte yandan Gent forması ile Belçika’yı kasıp kavuran Roman Yaremchuk, pivot santrafor özelliklerinin yanı sıra bitiriciliği ile de dikkatleri üzerine çekiyor. 25 yaşındaki forvet, bu sezon Belçika Ligi’nde 23 gol ve sekiz asistlik bir performansın altına imza attı. Ancak Andriy Shevchenko’nun turnuva boyunca en gözde ismi Manchester City’nin sol beki Oleksandr Zinchenko olacak. Takımı ile bu sezon İngiltere Premier Ligi kazanan Zinchenko, bek pozisyonunda oynamasına rağmen oyun aklı ile ön plana çıkıyor.

Ukrayna’nın eleme maçlarında aldığı tüm sonuçlar:

Portekiz 0-0 Ukrayna / Lüksemburg 1-2 Ukrayna / Ukrayna 5-0 Sırbistan / Ukrayna 1-0 Lüksemburg / Litvanya 0-3 Ukrayna / Ukrayna 2-0 Litvanya / Ukrayna 2-1 Portekiz / Sırbistan 2-2 Ukrayna

Kuzey Makedonya, tarihinde ilk kez Avrupa Futbol Şampiyonası’nda

Tarihinin en başarılı günlerinden geçen Kuzey Makedonya, Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde EURO 2020’deki rakibi Avusturya başta olmak üzere Polonya, Slovenya, İsrail ve Letonya ile mücadele etti. Elemeler boyunca fena olmayan bir performans ortaya koyan Igor Angelovski‘nin öğrencileri, gruplarında oynadıkları 10 karşılaşmada dört galibiyet, iki beraberlik ve dört mağlubiyet aldı. Ancak Kuzey Makedonya’nın bu performansı EURO 2020’ye katılabilmeleri için yeterli olmadı. Doğu Avrupa temsilcisi, ilk iki sırayı Polonya ve Avusturya’ya kaptırarak EURO 2020 hayallerini başka bir bahara erteledi. Öte yandan UEFA, Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde başarısız olan ülkelerin kendilerini EURO 2020’de gösterebilmeleri için 2018 yılında bir fırsat daha verdi. Buna göre dört ayrı yola ayrılacak 16 takım, tek maç formatında düzenlenecek yarı final ve final karşılaşmalarını kazanarak EURO 2020’ye katılabilecekti.  Kuzey Makedonya ise çekilen kuralarda D Yolu’na düşerek burada Kosova ile eşleşti. Kosova’ya karşı baştan aşağı üstün bir oyun sergileyen Igor Angelovski’nin öğrencileri, mücadeleyi 2-1’lik skor ile kazanarak finalde Gürcistan’ın rakibi oldu. Nefesleri kesen final mücadelesini yıldız golcü Goran Pandev’in golü ile 1-0 kazanan Kuzey Makedonya, tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. EURO 2020’de Hollanda, Avusturya ve Ukrayna ile mücadele edecek Kuzey Makedonya, büyük bir sürprize imza atarak ilk iki içerisinde yer almaya çalışacak.

Igor Angelovski

Kuzey Makedonya’da aday kadro açıklandı

13 Haziran Pazar günü Avusturya ile karşılaşacak olan Kuzey Makedonya’da 26 kişilik aday kadro açıklandı.

Igor Angelovski’nin açıkladığı kadroda şu isimler yer aldı:

Kaleciler: Stole Dimitrievski (Rayo Vallecano), Damjan Siskovski (Doxa), Risto Jankov (Rabotnicki)

Defans: Stefan Ristovski (Dinamo Zagreb), Visar Musliu (Fehervar), Egzon Bejtulai (Shkendija), Kire Ristevski (Ujpest), Gjoko Zajkov (Charleroi), Darko Velkovski (Rijeka), Ezdzan Alioski (Leeds United)

Orta saha: Arijan Ademi (Dinamo Zagreb), Enis Bardhi (Levante), Stefan Spirovski (AEK), Boban Nikolov (Lecce), Tihomir Kostadinov (Ruzomberok), Ferhan Hasani (Partizani), Eljif Elmas (Napoli), Daniel Avramovski (Kayserispor), Darko Curlinov (Stuttgart), Marjan Radeski (Akademija Pandev)

Forvetler: Goran Pandev (Genoa), Aleksandar Traykovski (Real Mallorca), Ivan Trickovski (AEK), Vlatko Stojanovski, (Chambly) Krste Velkovski (Sarajevo), Milan Ristovski (Lokomotiva Skopje)

Kuzey Makedonya’nın EURO 2020 programı

Kuzey Makedonya, EURO 2020 öncesi 1 Haziran Salı günü Slovenya, 4 Haziran Cuma günü ise Kazakistan ile hazırlık maçları oynayacak. Igor Angelovski’nin öğrencileri, EURO 2020’yi ise 13 Haziran’da Romanya’da oynanacak Avusturya karşılaşması ile açacak. Kuzey Makedonya, bu maçın ardından 17 Haziran’da Ukrayna ve 21 Haziran’da Hollanda ile karşılaşacak.

Kuzey Makedonya’nın EURO 2020 öncesi öne çıkan isimleri

Kadro kalitesi olarak çoğu rakibinden geride olan Kuzey Makedonya, bu dezavantajına rağmen son yıllarda tarihinin en başarılı günlerini yaşıyor. Tarihinde ilk kez Avrupa Futbol Şampiyonası’nda yer alacak Doğu Avrupa ülkesi, 2022 Dünya Kupası elemelerinde de efsanevi bir galibiyetin altına imza attı. Duisburg’ta Almanya’nın konuğu olan Kuzey Makedonya, güçlü rakibini Goran Pandev ve Eljif Elmas’ın golleri ile 2-1 mağlup ederek EURO 2020’de sürpriz yapabileceğinin ilk işaretini verdi. Rakibine göre oyun formasyonlarında değişiklik yapmayı seven Igor Angelovski, bazı maçlarda üçlü savunmayı kullanırken bazı maçlarda da dörtlü savunmayı tercih ediyor. Öte yandan duran toplara da büyük önem veren Angelovski, bu konu özelinde Enis Bardhi ve Ezdzan Alioski gibi iki tane duran top uzmanına sahip. Ancak Kuzey Makedonya’nın turnuva boyunca en önemli iki kozu Napoli’nin genç yeteneği Eljif Elmas ve ilerlemiş yaşına rağmen Genoa’da harikalar yaratan Goran Pandev olacak. Fenerbahçe’den de tanıdığımız Eljif Elmas, bu sezon takımına dört gollük bir katkı yaptı. Öte yandan bir dönem Galatasaray’da forma giymiş 37 yaşındaki Goran Pandev, bu sezon Genoa’da 15 gol ve yedi asistlik bir performans sergiledi.

Kuzey Makedonya’nın eleme maçlarında aldığı tüm sonuçlar:

Kuzey Makedonya 3-1 Letonya / Slovenya 1-1 Kuzey Makedonya / Kuzey Makedonya 0-1 Polonya / Kuzey Makedonya 1-4 Avusturya / İsrail 1-1 Kuzey Makedonya / Letonya 0-2 Kuzey Makedonya / Kuzey Makedonya 2-1 Slovenya / Polonya 2-0 Kuzey Makedonya / Avusturya 2-1 Kuzey Makedonya / Kuzey Makedonya 1-0 İsrail

 Kuzey Makedonya’nın play-off karşılaşmalarında aldığı skorlar:

Kuzey Makedonya 2-1 Kosova

Gürcistan 0-1 Kuzey Makedonya

Medyascope çalışanları olarak biz de EURO 2020 C Grubu tahminlerimizi yaptık.

Herkese sorduktan sonra ortaya çıkan tablo bu:

1) Hollanda

2) Ukrayna

3) Avusturya

4) Kuzey Makedonya

Peki, kim ne demiş? Bir de ona bakalım:

Ruşen Çakır:

1) Hollanda

2) Ukrayna

3) Avusturya

4) Kuzey Makedonya

Kaya Heyse:

1) Hollanda

2) Ukrayna

3) Kuzey Makedonya

4) Avusturya

Sedat Pişirici:

1) Hollanda

2) Avusturya

3) Ukrayna

4) Kuzey Makedonya

Murat Aksoy:

1) Hollanda

2) Avusturya

3) Ukrayna

4) Kuzey Makedonya

Tamer Durak:

1) Hollanda

2) Ukrayna

3) Avusturya

4) Kuzey Makedonya

Burak Tatari:

1) Hollanda

2) Ukrayna

3) Avusturya

4) Kuzey Makedonya

Eyüp Yıldız:

1) Hollanda

2) Ukrayna

3) Avusturya

4) Kuzey Makedonya

Senem Görür:

1) Hollanda

2) Ukrayna

3) Avusturya

4) Kuzey Makedonya

Ali Deniz Çakır:

1) Hollanda

2) Ukrayna

3) Avusturya

4) Kuzey Makedonya

Şemsi Can Albayrak:

1) Hollanda

2) Ukrayna

3) Avusturya

4) Makedonya

Zeynep Timurlenk Pozut:

1) Hollanda

2) Avusturya

3) Ukrayna

4) Kuzey Makedonya

Alp Akiş:

1) Hollanda

2) Avusturya

3) Ukrayna

4) Kuzey Makedonya

Mehmet Selçuk Ada:

1) Hollanda 

2) Avusturya

3) Ukrayna

4) Kuzey Makedonya

Metin Dirim:

1) Hollanda

2) Ukrayna

3) Avusturya

4) Kuzey Makedonya

Ali Macit:

1) Hollanda

2) Ukrayna

3) Avusturya

4) Kuzey Makedonya

Kubilayhan Kavrazlı:

1) Ukrayna

2) Hollanda

3) Avusturya

4) Kuzey Makedonya

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.