Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Salgın, ekonomi ve toplum: Esas sorular, temel sorunlar – Prof. Dr. Ali Alpar, Prof. Dr. Hasan Yazıcı ve Prof. Dr. Daron Acemoğlu ile söyleşi

Medyascope yayınına konuk olan Sabancı Üniversitesi Emeritus Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Alpar, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Yazıcı ve Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (MIT) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Daron Acemoğlu ile koronavirüs salgınında geride bıraktığımız bir buçuk yılda neler öğrendiğimizi, gelecek açısından çıkarmamız gereken dersleri, hem Türkiye hem de dünya geneli açısından yapılan doğruları ve yanlışları konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.