Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ayhancan Güven, Porsche Supercup Serisi’nin beşinci yarışında ikinci oldu

Porsche Supercup Serisi’nin beşinci yarışı, Belçika’daki Spa-Francorchamps Pisti’nin ev sahipliğinde, yoğun yağmur altında gerçekleştirildi.

Red Bull sporcusu Ayhancan Güven, altıncı cepten başladığı yarışta damalı bayrağı ikinci sırada gördü. Bu sonuçla birlikte Türk pilot, 2021 Porsche Supercup Serisi’nin beşinci yarışında ikinci kez podyuma çıkma başarısını gösterdi.

Yarışa altıncı cepten başlayan ve ilk virajda rakiplerinin baskısına rağmen dördüncü sıraya yükselen Güven, startın hemen ardından Larry Ten Voorde’nin spin atmasından da yararlanarak ikinci sıraya yükseldi. Son iki turda Güven, lider Dylan Pereira’yı zorlamasına rağmen geçemedi ve podyumdaki ikinci basamakta kaldı.

2021 Porsche Supercup takviminin altıncı yarışı 5 Eylül’de Hollanda’da Zandvoort Pisti’nde koşulacak.

2021 Porsche Super Cup Belçika GP özeti:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.