Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İspanya Bisiklet Turu sona erdi- 21. günün ardından

La Vuelta 2021’in son günü koşulan 33,7 kilometrelik bireysel zamana karşı etabı, Padron’dan başlayıp Santiago de Compostela’da sona erdi.

21. Etap profili

Jumbo-Visma sporcusu Primoz Roglic’in açılıştaki zamana karşı (1. etap) gibi kapanıştaki zamana karşı etabını (21. etap) kazanmasıyla La Vuelta 2021 sona erdi. İtalyan sporcu Fabio Aru’yu son kez izlediğimiz yarışta, Roglic turun en savaşçı bisikletçisi seçilen EF Education-Nippo sporcusu Magnus Cort Nielsen’in önünde kariyerindeki dokuzuncu İspanya Bisiklet turuna, bu yılki de dördüncü etabına pedalladı.

Hızını alamayan üç yılın şampiyonu Primoz Roglic, zamana karşı etabı sırasında az kalsın anayola çıkıyordu fakat son anda yönünü değiştirdi.

La Vuelta 2021 genel klasman tablosu ise şöyle:

La Vuelta 2021 puan klasmanı şöyle:

La Vuelta 2021 dağların kralı tablosu ise şöyle:

La Vuelta 2021 en iyi genç bisikletçi tablosu ise şöyle:

La Vuelta 2021 takımlar klasmanı tablosu ise şöyle:

İspanya Bisiklet Turu 21. Etap özeti:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.