Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

MotoGP: Sezonun 13. yarışı İspanya GP başlıyor

MotoGP’de 2021 takviminin 13. yarışı İspanya’nın Gran Premio TISSOT de Aragón pistinde koşulacak.

Gran Premio TISSOT de Aragón pisti

MotoGP takviminin 13. yarışında pilotlar Aragon Pisti’nde birincilik için yarışacak. 5,1 kilometrelik pistte 23 tur üzerinden gerçekleşecek yarışta, gözler İspanyol Marc Marquez’in (şampiyonada 59 puanla 12. sırada) üzerinde olacak.

Sonuncusu 2019’da olmak üzere altı kez MotoGP Dünya Şampiyonası’nda mutlu sona ulaşan Marquez, bu sezonki ikinci zaferi için mücadele edecek.

Bu sezon iki birincilik elde eden Red Bull sporcusu Jack Miller ise yeniden podyumun en üst basamağına çıkmayı hedefleyecek. Barcelona’daki Aragon Pisti’nde koşulacak heyecan verici mücadele TSİ 15.00’te başlayacak.

2021 MotoGP pilotlar sıralaması (İlk 10):

MotoGP markalar klasmanı:

MotoGP kurucular klasmanı:

Deniz Öncü birincilik peşinde

Deniz Öncü de Moto3’teki ilk birinciliğine İspanya’da ulaşmaya çalışacak. 17 yaşındaki Red Bull sporcusu Deniz Öncü, Moto3 takviminin 13. yarışında Aragon Pisti’nde mücadele edecek. Red Bull KTM Tech3 takımıyla bu sezon bir ikincilik bir de üçüncülük elde eden Deniz Öncü’nün zafer arayacağı yarış TSİ 12.00’de başlayacak.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.