Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

MotoGP: Sezonun 14. yarışı San Marino GP başlıyor

MotoGP’de 2021 takviminin 14. yarışı San Marino’nun Misano World Circuit Marco Simoncelli pistinde koşulacak.

Misano World Circuit Marco Simoncelli Pisti

MotoGP takviminin 14. yarışı, 4.2 kilometrelik pistte 27 tur üzerinden San Marino’nun ev sahipliğinde gerçekleştirlecek. Bu sezon iki birincilik elde eden Red Bull sporcusu Jack Miller ise yeniden podyumun en üst basamağına çıkmayı hedefleyecek.

Geçen haftaki İspanya GP’de, İtalyan Francesco Bagnaia, birinci cepten başladığı yarışı kazanarak MotoGP kariyerinin ilk galibiyetini elde etti. Bitiş çizgisini liderden 0,6 saniye sonra geçen Marc Marquez (Repsol Honda) ikinci, Bagnaia’nın 3,9 saniye gerisindeki Joan Mir (Suzuki Ecstar) ise üçüncü sırayı aldı.

Yarışı sekizinci sırada bitirerek puanını 214’e çıkaran Fabio Quartararo (Monster Energy Yamaha), pilotlar klasmanındaki liderliğini sürdürdü.

San Marino’daki Misano Marco Simoncelli Pisti’nde koşulacak heyecan verici mücadele TSİ 15.00’te başlayacak.

MotoGP pilotlar klasmanı:

MotoGP markalar klasmanı:

MotoGP üreticiler klasmanı:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.