Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Dünya Superbike Şampiyonası’nda Toprak Razgatlıoğlu podyumun en üst basamağında yer aldı – Porsche Carrera Cup Almanya serisinde Ayhancan Güven ikinci oldu

Hafta sonu İspanya’nın Barselona şehrindeki Jerez pistinin ev sahipliğinde 20 tur olarak geçilen, Dünya Superbike Şampiyonası’nın 10. ayağında Toprak Razgatlıoğlu iki kez podyumun en üst basamağında yer aldı.

Pata Yamaha with Brixx WorldSBK takımıyla yarışan Toprak Razgatlıoğlu, damalı bayrağı birinci sırada geçmeyi başardı. Yarışı, Ducati pilotu Scott Redding ikinci, Honda pilotu Alvaro Bautista ise üçüncü sırada bitirdi. Serinin dün (26 Eylül) düzenlenen ilk yarışında da birinci olan Razgatlıoğlu böylece, İspanya’da hafta sonu iki kez podyumun en üst basamağında yer aldı.

Pata Yamaha with Brixx WorldSBK takımının yarış sonrası paylaşımı:

https://twitter.com/PataYamahaBRIXX/status/1442161560214966277

Toprak Razgatlıoğlu’nun ikinci zaferine giderkenki son metreleri:

Şampiyonada genel klasmanda liderliğini koruyan 449 puanlı Toprak Razgatlıoğlu, ikinci sıradaki Jonathan Rea ile puan farkını 20’ye çıkardı. Rea 429 puanla genel klasmanda ikinci sırada, 375 puanla Scott Redding de üçüncü sırada yer alıyor.

Dünya Superbike Şampiyonası genel klasman:

https://twitter.com/WorldSBK/status/1442144885558190084

Porsche Carrera Cup Almanya serisinin İtalya etabında Ayhancan Güven ikinci oldu

İtalya’nın Monza Pisti’nin ev sahipliğinde koşulan, Porsche Carrera Cup Almanya serisinin altıncı etabında, Türk sporcu Ayhancan Güven damalı bayrağı ikinci geçerek podyumdaki yerini aldı.

Ayhancan Güven, 25 Eylül’deki ilk yarışta birinci olmuştu.

Sezonun yedinci ayağı 1-3 Ekim 2021 tarihlerinde Almanya’da yapılacak.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.