Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Hafta Sonu Siyaset (93) – Türkiye’nin “Persona non grata” diplomasisi gerçekçi mi? – Oğuz Demiralp: “İçeride milliyetçiliği köpürtmek için konuşmak kolay, önemli olan aynı şeyleri Avrupa Konseyi’nde söyleyebilmek”

“Hafta Sonu Siyaset” programının 93. bölümüne konuk olan emekli Büyükelçi Oğuz Demiralp ile diplomaside “persona non grata” (istenmeyen kişi) kavramının anlamını, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, yaklaşık dört yıldır tutuklu bulunan iş insanı Osman Kavala’nın serbest bırakılması çağrısı yapan 10 Batılı ülkenin büyükelçileri ile ilgili söylediklerinin ne kadar gerçekçi olduğunu konuştuk.

https://open.spotify.com/episode/6ifgNRxmQVMfLCLxWHCbDp?si=i5HuFvTZRnCtWSHiek0BCg

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.