Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

MotoGP: Sezonun 18. ve son yarışı Valencia GP başlıyor

MotoGP’de 2021 takviminin 18. ve son yarışı İspanya’nın Valencia şehrindeki Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana Pisti’nde 14 Kasım’da koşulacak.

Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana Pisti

7 Kasım’da koşulan Portekiz Grand Prix’sinde, 24. turda Red Bull KTM takımından Miguel Oliveira ile Tech 3 KTM’den Iker Lecuona arasındaki mücadelede yaşanan kaza nedeniyle yarış durdurulmuş ve sıralama, önceki tura göre yapılmıştı. Francesco Bagnaia, pole pozisyonundan başladığı yarışı kazanarak kariyerinin üçüncü galibiyetini elde etmişti.

Bitiş çizgisini liderden 2.4 saniye sonra geçen Joan Mir (Suzuki Ecstar) ikinci, takım arkadaşı Bagnaia’nın 6.4 saniye gerisindeki Jack Miller da üçüncü sırayı almıştı.

MotoGP pilotlar klasmanı:

MotoGP takımlar klasmanı:

MotoGP üreticiler klasmanı:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.