Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Rangers’ta Steven Gerrard’ın yerine Giovanni van Bronckhorst getirildi

İskoçya’nın köklü ekiplerinden Rangers, Steven Gerrard’dan boşalan teknik direktörlük görevine Hollandalı Giovanni van Bronckhorst’un getirildiğini açıkladı.

Giovanni van Bronckhorst, Rangers’ın yeni teknik direktörü oldu

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Aston Villa, Dean Smith’ten boşalan teknik direktörlük görevine Steven Gerrard’ın getirildiğini açıklamıştı. İskoçya ekibi Rangers ise Gerard’ın boşluğunu Giovanni van Bronckhorst ile doldurduğunu kamuoyuna duyurdu. 46 yaşındaki Hollandalı teknik direktör, 1998 ile 2001 yılları arasında Rangers forması giymişti.

Futbolculuk kariyeri başarılar ile dolu olan Giovanni van Bronckhorst; Feyenoord, Barcelona ve Arsenal gibi kulüplerde top koşturmuştu. Solbek pozisyonunda oynayan Hollandalı, aynı zamanda 2010 FIFA Dünya Kupası’nda ülkesi ile gümüş madalya kazanmıştı. Giovanni van Bronckhorst, teknik direktörlüğe ise Hollanda Ligi ekiplerinden Feyenoord’da başladı. Van Bronckhorst, Feyenoord ile biri lig şampiyonluğu olmak üzere toplam beş kupa kazandı. Hollandalı teknik direktör, son olarak Çin’in Guangzhou R&F ekibinde görev yaptı.

Steven Gerrard ile ilgili haberlerimize bu bağlantılar üzerinden ulaşabilirsiniz:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler