Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Aston Villa’nın yeni teknik direktörü Steven Gerrard

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Aston Villa, Dean Smith’ten boşalan teknik direktörlük görevine Steven Gerrard’ın getirildiğini açıkladı. Uzun yıllar Liverpool forması giyen Gerrard, böylelikle İngiltere’ye teknik direktör olarak geri dönecek. 41 yaşındaki efsane, ilk teknik direktörlük macerasında Rangers’ın İskoçya’daki 10 yıllık şampiyonluk hasretine son verdirmişti.

Steven Gerrard, Aston Villa ile Premier Lig’e geri döndü

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Aston Villa, Dean Smith’ten boşalan teknik direktörlük görevine Steven Gerrard’ın getirildiğini açıkladı. Futbolculuğu döneminde 17 yıl boyunca Liverpool formasını terleten Gerard, böylelikle İngiltere’ye teknik direktör olarak geri dönecek. 41 yaşındaki isim, teknik direktörlük kariyerine ise İskoçya’nın Glasgow Rangers takımında başladı. 1 Haziran 2018 tarihinde Rangers’a imza atan Steven Gerrard, geçen sezon kulübünün 10 yıllık şampiyonluk hasretine son vermişti. 

Steven Gerrard: ”Bu anlaşmadan gurur duyuyorum”

Premier Lig’de şu anda 10 puan ile 16. sırada yer alan Aston Villa’nın teknik direktörlük koltuğuna oturan Steven Gerrard, bu anlaşmadan çok mutlu olduğunu söyledi. Gerrard, ”Aston Villa, İngiliz futbolunda zengin bir geçmişe ve geleneğe sahip bir kulüp, bu anlaşmadan gurur duyuyorum. Bana böyle ikonik bir futbol kulübünü yönetme fırsatı verdikleri için Rangers’a şükranlarımı sunmak istiyorum. Her zaman kalbimde olacaklar” ifadelerini kullandı.

Aston Villa’nın Steven Gerrard paylaşımı:

https://twitter.com/AVFCOfficial/status/1458736283916902405?s=20

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler