Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Türk motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu dünya şampiyonu

Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası’nda (WSBK) 2021 sezonunun şampiyonu oldu ve bu kategoride şampiyon olan ilk Türk motosikletçi olarak tarihe geçti.

Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası’nda şampiyon olan ilk Türk motosikletçi oldu

Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası’nda (WSBK) dünya şampiyonluğunu kazanmak için Endonezya’da piste çıktı. Endonezya’daki yarış öncesinde genel klasmanda Jonathan Rea’nın 30 puan önünde liderlik koltuğunda bulunan Pata Yamaha with Brixx WorldSBK takımı pilotu Razgatlıoğlu, pole pozisyonundan başladığı yarışı ikinci sırada noktaladı ve 2021 sezonunun şampiyonu oldu. Milli motosikletçi, böylelikle Dünya Superbike Şampiyonası’nda şampiyon olan ilk Türk motosikletçi olarak da tarihe adını yazdırdı. Öte yandan Endonezya’daki ilk yarışı Kawasaki pilotu Jonathan Rea birinci sırada, Ducati pilotu Scott Redding ise üçüncü sırada bitirdi.

Toprak Razgatlıoğlu’nun şampiyonluğa ulaştığı anlar:

Toprak Razgatlıoğlu, dünya şampiyonluğunu coşkuyla kutladı.

Toprak Razgatlıoğlu, şampiyonluğunu hayatını kaybeden babasına adadı. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.