Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Manchester United’da Ralf Rangnick dönemi başladı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer’den boşalan teknik direktörlük görevine sezon sonuna kadar Ralf Rangnick’in getirildiğini açıkladı. Rangnick, sezon sonundan itibaren teknik direktörlük görevinden ayrılıp iki yıl boyunca danışmanlık görevine soyunacak. 

Manchester United’ın yeni teknik direktörü Ralf Rangnick oldu

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, Ole Gunnar Solskaer’den boşalan teknik direktörlük görevine Ralf Rangnick’in getirildiğini açıkladı. Kırmızı Şeytanlar ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan Alman teknik direktör, 2022-2023 sezonundan itibaren teknik direktörlük görevinden ayrılıp iki yıl boyunca kulübün danışmanlık görevini yürütecek. Son dönemde sancılı bir süreçten geçen Manchester United, 13 haftası tamamlanan Premier Lig’de beş galibiyet, üç beraberlik ve beş mağlubiyet alarak 18 puanda kaldı. Kırmızı Şeytanlar, lider Chelsea’nin 12 puan gerisinde sekizinci sırada yer alıyor. 

Ralf Rangnick’ten futbol dünyasına armağanlar

Thomas Tuchel – Ralf Rangnick

”Profesör” lakaplı Ralf Rangnick, spor paydaşları tarafından dâhi olarak betimleniyor. Alman teknik direktör, futbol dünyasına sunduğu önemli isimler ile de adından söz ettirmeyi başardı. Rangnick; Thomas Tuchel, Julian Nagelsmann, Roger Schmidt ve Ralph Hasenhüttl gibi isimleri erken yaşlarda keşfetmeyi başardı. 

Thomas Tuchel’in Ralf Rangnick ile kariyerinin nasıl kesiştiğini bu yazımızda okuyabilirsiniz:

Julian Nagelsmann’ın Ralf Rangnick ile kariyerinin nasıl kesiştiğini bu yazımızda okuyabilirsiniz:

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.