Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Britanyalı bisikletçi Mark Cavendish evinde silahlı saldırıya uğradı

Britanyalı olimpik bisikletçi Mark Cavendish ve ailesi, silahlı hırsızların saldırısına uğradı.

Essex polisi, hırsızların Mark Cavendish’in evine girdiği anların güvenlik kamerası görüntülerini yayınladı.

Geçen ay Belçika’nın Gent şehrinde düzenlenen yarışta sakatlanan Mark Cavendish, 27 Kasım Cumartesi günü İngiltere’nin Essex bölgesindeki evinde silahlı hırsızların saldırısına uğradı. Cavendish’in eşi Peta ve küçük çocukları da saldırı anında evde bulunuyordu.

Essex polisi, dört hırsızın bir Louis Vuitton marka valiz ve iki değerli saat ile evden ayrıldığını tespit etti. Eve giriş anının görüntülerini yayınlayan yetkililer, hırsızların henüz yakalanamadığını açıkladı. 

Mark Cavendish, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu

Yaşanan olayın ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Mark Cavendish, ”Bu olay ailemizi son derece üzdü” dedi ve çocuklarının hayatları boyunca bu olayın etkisinde kalabileceğini belirtti. Cavendish, maddi kayıplarından çok önceliklerinin yaşadıkları travmayı atlatmak olacağını da sözlerine ekledi. Ünlü bisikletçi, tarihin en büyük yol sprinterlerinden biri olarak kabul ediliyor. 

Kaynak: The Guardian

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.