Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Novak Djokovic, Avustralya Açık öncesinde ATP Cup’tan çekildi

Unutulmaz bir takvim yılını geride bırakan Novak Djokovic, 2022’nin başında oynanacak Avustralya Açık öncesi Sırbistan’ın ATP Cup takımından çekildi.

20 Grand Slam şampiyonluğu bulunan ve bunların dokuzunu Melbourne’de kazanan Djokovic’in, 17 Ocak tarihinde başlayacak turnuvanın katılımcı listesinde yer almasına rağmen Avustralya Açık’a katılıp katılmayacağı kesin olarak bilinmiyor.

Eyalet kuralları gereği turnuvada mücadele edecek tüm katılımcıların aşılı olması beklenirken 34 yaşındaki süperstar, aşı durumuyla ilgili hâlâ resmi bir açıklama yapmadı.

Kortlara dönmesi beklenen Dominic Thiem de 2022 Avustralya Açık’ta yer alamayacak.

Yine Avustralya’da düzenlenecek ATP Cup’ta Novak Djokovic’in yerine, Sırbistan’ı temsil edecek isimler arasına dünya 33 numarası Dusan Lajovic dahil edildi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.