Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Nasıl Bir Dünya? Nasıl Bir Türkiye? (85): İPM’nin katkılarıyla 2021 yılı değerlendirmesi

“Nasıl Bir Dünya? Nasıl Bir Türkiye?” programında bu hafta İstanbul Politikalar Merkezi’nin (İPM) katkılarıyla, geride bıraktığımız 2021 yılında yaşananlar değerlendirildi.

Programda şu isimler yer aldı:

Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fikret Adaman, Sabancı Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nebi Sümer, İPM Kentleşme ve Yerel Yönetişim Çalışmaları Koordinatörü Ayşe Köse Badur, İPM Kıdemli Uzmanı Prof. Dr. Senem Aydın Düzgit, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Atila Eralp, Özyeğin Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkanı Prof. Dr. Evren Balta, Koç Üniversitesi Ekonomi Bölümü Öğretim Üyesi ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Kamil Yılmaz ve Sabancı Üniversitesi Öğretim Üyesi ve İPM Direktörü Prof. Dr. Fuat Keyman.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.