Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Hakkı Özdal & Bahadır Özgür ile İki Satır (95) – Erdoğan’ın şok doktrini: Topluma çığlık attır!

Hakkı Özdal ve Bahadır Özgür, İki Satır’da bu hafta, ülkede yaşanan döviz kurlarındaki yükseliş, buna karşılık kur korumalı mevduat hesapları, Merkez Bankası’nın politikaları, faturalara gelen fahiş zamların sonucu olarak uzun zamandır devam eden ekonomik sıkıntıların topluma yansıması konuşuldu.

Özdal ve Özgür, başta İstanbul olmak üzere büyükşehir belediyelerine yapılan ithamlar ve bir operasyon hazırlığı olduğuna dair söylentilerin muhalefet tarafında yükselen itirazların iktidarın cephesinde nasıl yankılandığına dair değerlendirmelerde bulundu. Tüm bu karmaşanın Erdoğan’ın bir taktiği olduğuna vurgu yapılan programda, Özdal ve Özgür bu taktiği “şok doktrini” kavramı üzerinden anlattı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.