Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kılıçdaroğlu “Aktroller”i nasıl, neden ifşa etti? – CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel: “İktidar ‘en iyi savunma saldırıdır’ düsturuyla hareket ediyor”

Edgar Şar, konuğu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı “trol” raporununun ayrıntılarını konuştu.

Adıgüzel, raporda ele alındığı anlamıyla “trol ağa”larının varlığından bahsetti. Trollerin, tek merkezden yönetildiğini ve bu “trol ağaları”nın işaret fişeğiyle harekete geçtiğini belirten Adıgüzel, bu ordunun hedeflediği dezenformasyonun bizzat parti yönetimi ve İletişim Başkanlığı tarafından yönlendirildiğini öne sürdü.

Bahsedilen trol ordusunun kamu kaynaklarıyla finanse edildiğini, sadece ihalelerin değil aynı zamanda İletişim Başkanlığı’nın 400 milyon TL’lik bütçesinin de bu hedef için kullanıldığını belirten Adıgüzel, “İktidarın topluma verecek hiçbir şey kalmadı, bu sebeple mecburen algı yönetimine odaklandılar” diyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.