CHP Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Taşkın ile söyleşi: “Altı partinin yan yana gelişi matematik bir birliktelik değil, ortak vizyonumuz var”

Edgar Şar, konuğu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Taşkın ile muhalefetin 28 Şubat Bilkent Deklarasyonu’nu ve gelecek stratejisini tartıştı.


Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.