Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Dünya ve Türkiye olağanüstü bir dönemden geçiyor: Medyascope’a destek olmanın tam zamanı

Olağanüstü bir dönemden geçiyoruz. İyi gazetecilik, hiçbir zaman bu kadar gerekli olmadı.

Sizleri, iyi ve özgür gazeteciliğe destek olmaya çağırıyoruz. Sizleri, Medyascope’a maddi destek veren iki bin kişilik dev ailemizin parçası olmaya davet ediyoruz.

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Gazeteciliğimizin demokrasi için gerekli olduğuna inanıyoruz. Bu inancımız, Türkiye ve dünyanın yaşadığı bu zor günlerde daha da pekişti. Sahip olduğumuz tek ve en önemli şey, iyi ve etkili gazetecilik yapma tutkusu ve hırsı.

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli.

Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

Medyascope, çünkü özgür!

Bize patreon‘dan destek olabilirsiniz.

Bize Youtube’un “katıl” butonu üzerinden katkıda bulunabilirsiniz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.