Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

David Beckham, Instagram hesabını Ukrayna’daki sağlık çalışanlarına devretti

Ünlü futbolcu David Beckham, 71,5 milyonluk Instagram hesabını Ukrayna’nın Harkov kentindeki doğum merkezinde çalışan anestezi uzmanı Irina’ya devretti. Gün boyu Irina, Beckham’ın Instagram hesabında Ukrayna’da sağlık hizmeti bekleyen annelerin ve yeni doğmuş çocukların fotoğraf ve videolarını paylaştı. Beckham, takipçilerini UNICEF’e bağış yapmaya da çağırdı.

Eski İngiltere Milli Takımı oyuncusu David Beckham, Instagram hesabını Harkov’da çalışan Ukraynalı bir doktora devretti. Anestezi uzmanı Irina, dün (20 Mart) gün boyunca eski futbolcunun Instagram hesabında Ukrayna’dan fotoğraf ve videolar paylaştı.

Beckham’ın 71,5 milyon takipçisine hamile ve yeni doğum yapan kadınların tahliye edildiği sıkışık bir bodrumu gösteren Irina, yoğun bakımda UNICEF tarafından bağışlanan oksijen jeneratörüne bağlı yeni doğmuş çocukların fotoğraflarını da paylaştı.

Irina, Beckham’ın takipçilerini Ukrayna’da çalıştığı koşullar hakkında şöyle bilgilendirdi:

“Şimdi yedi gün/24 saat çalışıyoruz. Muhtemelen hayatlarımızı riske atıyoruz ancak bunu düşünmüyoruz bile. İşimizi seviyoruz… Doktorlar, hemşireler burada. Endişeleniyoruz, bazen ağlıyoruz ama hiçbirimiz pes etmiyoruz.”

Beckham ise takipçilerini şu anda Ukrayna’da ailelerin temiz suya ulaşmalarına ve çocuk bakım servislerinin devamlılığını sağlamaya yardımcı olan UNICEF’e bağış yapmaya çağırdı:

“Sizin bağışlarınız sayesinde elde ettikleri oksijen jeneratörü yeni doğan bebeklerin korkunç koşullarda bile hayatta kalabilmesine yardımcı oluyor.”

Kaynak: Guardian

Derleyen: Burak Siperli

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.