Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İYİ Parti’den seçim atağı : “Az Kaldı”, “İyiler geliyor” kampanyası

İYİ Parti, 2022 iletişim kampanyasının ana sloganını, “Az Kaldı” olarak belirledi. Kampanyanın reklam filminde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Az kaldı iktidara yürüyoruz, milletimizle beraber el ele omuz omuza gönül gönüle iktidara yürüyoruz. Güneşin doğmasına çok az kaldı” dedi.

İYİ Parti, 2022 iletişim kampanyası sloganını “Az Kaldı” olarak belirleyerek, bir reklam filmi ve internet sitesi hazırladı. azkaldi.org internet sitesinde partinin proje ve çözüm önerileri yer aldı. Reklam filminde, fiyat etiketleri, mutsuz olan esnaf, çiftçi gibi kesimler gösterildi. Akşener’in etrafında toplanan yurttaşların daha mutlu olup şarkı söyledikleri görüldü. Reklam filminde ayrıca, “Kurtar bizi Meral mommy”, “İyiler geliyor”, “Seni seviyoruz Meral abla” ve “Millet bizi çağırıyor” sloganlarına duvar yazılarında yer verildi. 

“Milletimizle beraber el ele, omuz omuza, gönül gönüle iktidara yürüyoruz”

İYİ Parti’nin kampanya filminde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in şu sözlerine yer verildi:

“Arkamızda milletimizin desteği ile yalanları bozarak, duvarları yıkarak yürüyoruz. Milletimiz uçan fiyatlar, gün aşırı gelen zamlar, astronomik faturalar altında çile çekiyor. Milletimizi içine girdiği bu sarmaldan mutlaka kurtaracağız. Az kaldı. Biz iktidara yürüyoruz. Milletimizle beraber el ele, omuz omuza, gönül gönüle iktidara yürüyoruz. Çok az kaldı. Güneşin doğmasına çok az kaldı.”

“İYİ Parti iktidarına az kaldı”

İYİ Parti, iktidar yürüyüşünün ivmesini her geçen gün artırdıklarını belirterek 2022 iletişim kampanyasına ilişkin şu açıklamayı yaptı:

“İYİ Parti’nin; kapsayıcı, olumlu, güven veren, içten siyaset dilini ve anlayışını gerek reklam filmimizle gerekse şarkımızla vurguladık. Sabrı tükenmiş, yorgun düşmüş milletimiz umudunu kesmesin. Milletimizle el ele, kol kola, omuz omuza vererek ulaşacağımız, güven, huzur ve yepyeni umutlarla uyanacağımız İYİ Parti iktidarına, o günesli ve kutlu güne ‘Az Kaldı.” 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.