Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Apolas Lermi’nin bir konseri daha iptal edildi

Sanatçı Apolas Lermi, bugün (14 Temmuz) Twitter hesabında Sakarya-Akyazı’daki Acelle Yaylası’nda düzenlenecek konserinin ”hakkında çıkan yalan haberler gerekçe gösterilerek” iptal edildiğini açıkladı.

Sanatçı Apolas Lermi, 31 Temmuz’da Sakarya-Akyazı’daki Acelle Yaylası’nda yapacağı konserinin iptal edildiğini duyurdu. Lermi, Twitter hesabında konuya ilişkin “Bir konser iptali daha! 31 Temmuz’da Sakarya, Akyazı, Acelle Yaylası’ndaki sahnemiz hakkımızda çıkan yalan haberler gerekçe gösterilerek Belediye ve Dernek Yönetimi tarafından iptal edilmiştir. Konserlerimi iptal ederek Türkiye’nin bütün sorunlarını çözüyorsunuz. Tebrikler” açıklamasını paylaştı.

Lermi, sözlerine şöyle devam etti:

”Tüm sahneleri yasaklayıp tüm televizyonları karartsanız da bizi bu toprakların kültürel zenginliğinden koparamazsınız. İstediğimiz dilde şarkılar söylemeye ve sizi rahatsız etmeye devam edeceğiz. Siz radyoyu kapattınız diye hiçbir şarkı yarım kalmaz. Yeni şarkılar yakında”.

https://twitter.com/apolaslermi/status/1547537366331555843?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1547579776713363462%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es2_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.gazeteduvar.com.tr%2Fapolas-lerminin-bir-konseri-daha-engellendi-haber-1573353

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.