Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope, Contemporary İstanbul’un medya partneri oldu

Medyascope, uluslararası çağdaş sanat galerilerine ilham veren, birçok sergiye ev sahipliği yapan Contemporary İstanbul’un medya partneri oldu. 

İstanbul’un çağdaş sanat fuarı Contemporary İstanbul, 17. edisyonuyla 17 – 22 Eylül 2022 tarihleri arasında sanatseverlerle buluşacak. Medyascope’un medya partneri olduğu Contemporary İstanbul, Akbank ana partnerliğinde, Tersane İstanbul’da düzenlenecek.

Contemporary İstanbul, ilk kez 2006 yılında ziyaretçilerini İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda ağırlamıştı. Geçen yıl yeni yeri Tersane İstanbul’a taşınan Contemporary İstanbul, 9 bin 500 metrekare kapalı ve 10 bin metrekare açık alanda 57 galeri ve kurumu, sanatçıları, koleksiyonerleri, uluslararası basını ve sanatseverleri ağırladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.