Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kayseri’de bir avukat bıçaklı saldırıya uğradı

Avukat Savaş Ünlü, bugün (12 Ağustos) Kayseri’de arabuluculuk hizmeti verirken saldırıya uğradı. Şüpheli, Ünlü’yü bıçakla yaraladıktan sonra kaçtı.

Kayseri’de avukatlık yapan 42 yaşındaki Savaş Ünlü, bugün (12 Ağustos) arabuluculuk ofisindeki bir görüşme sırasında Ersoy K. tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Ünlü sol kolundan yaralanırken şüpheli kaçtı.

DHA’nın haberine göre, bugün saat 16.30 sıralarında Kayseri’nin Kocasinan ilçesine bağlı Gevhernesibe Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda meydana gelen olayda kooperatif alacağı görüşmelerinde arabuluculuk hizmeti sunan Avukat Savaş Ünlü ve Ersoy K. arasında tartışma çıktı.

Ersoy K., Ünlü’yü bıçakla yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Boynunda kızarıklar ve çizikler meydana gelen Ünlü, Kayseri Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Ünlü tedavisinin ardından taburcu edilirken polis, Ersoy K.’yi yakalamak için çalışma başlattı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.