Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Milyon Fest Fethiye de yasaklandı

Milyon Fest Fethiye, Muğla Valiliği tarafından yasaklandı. Valiliğin kararına tepki gösteren Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Alınan kararın gerekçesi yok. Kendilerine yakın insanların konserleri iptal edilmiyor” dedi.

Fethiye Belediyesi’nin destekleriyle 1-4 Eylül’de düzenlenecek olan Milyon Fest Fethiye, Muğla Valiliği tarafından iptal edildi.

Milyon Fest Fethiye’ye bu sene 16 sanatçının katılması planlanıyordu.

ANKA Haber Ajansı’na konuşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca,“Bu yıl yine çok güzel projelerimiz vardı ama sabah valilikten aldığımız bir haberle üzüldük. Gençlerimizi İnlice Plajı’nda 16 sanatçıyla buluşturacağımız Milyon Fest, valilik tarafından iptal edildi. Gerekçesi yok. Biz idare mahkemesine başvuracağız. Kendine yakın insanların konserleri iptal edilmiyor ama Fethiye Belediyesi’nin İnlice Plajı’nda yapacağı konser iptal ediliyor. Bunu gençlerimizin takdirine sunuyorum” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.