Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

CHP’nin İzmir kampı sona erdi – Kılıçdaroğlu partililere, “altılı masayı anlatın” talimatı verdi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) yeni yasama yılı öncesinde İzmir Seferihisar’da yaptığı kamp sona erdi. Kampın son gününde milletvekillerine değerlendirme konuşması yapan Kemal Kılıçdaroğlu’nun partililere, “Politikaları anlatırken altılı masayı da anlatmak zorundayız” dediği öğrenildi.

CHP TBMM Grubu’nun, 27. Dönem 5. Yasama Yılı’nı değerlendirmek üzere İzmir’in Seferihisar ilçesinde yaptığı kamp sona erdi. Edinilen bilgiye göre, kampın birinci gününde milletvekillerinden saha çalışmalarına devam etmeleri ve parti politikalarını daha çok anlatmaları istendi.

“Kimse gevşemesin”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kampın ikinci gününde milletvekillerinin görüş, öneri ve değerlendirmelerini dinledi ve notlar aldı. Kılıçdaroğlu’nun geçen cuma (23 Eylül) günü açış konuşmasını yaptığı kamp daha sonra basına kapalı olarak sürdü. Bu toplantılarda, milletvekilleri seçim bölgelerinde halkın öne çıkan sorunlarını paylaştı. Bazı milletvekillerinin, “iktidara geldik havası olduğu” eleştirisi üzerine, Kılıçdaroğlu’nun partililere çalışmalara devam etme uyarısında bulunduğu belirtildi. Kılıçdaroğlu, milletvekillerine “Kimse gevşemesin, sonuna kadar rehavete kapılmak yok” yönünde uyarıda bulundu.

Kılıçdaroğlu’ndan milletvekillerine ‘altılı masayı gözetin’ talimatı

CHP lideri, milletvekillerinden basına açıklama yapacakları konularda da dikkatli olmaları çağrısını yineledi ve açıklamalarda altılı masanın gözetilmesi vurgusunu yaptı. Kılıçdaroğlu, milletvekillerine, “Politikaları anlatırken altılı masayı da anlatmak zorundayız, bu konularda hata yapmayın” talimatını verdi.

Cumhurbaşkanlığı adaylığına yorum yapmadı

Konuşmalarında önümüzdeki seçimlerde altılı masanın cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu görmek istediklerini belirten milletvekillerine Kılıçdaroğlu, herhangi bir yorumda bulunmadı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.