Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Gezi davası tutuklusu Tayfun Kahraman’a kızı Vera’dan mektup: “Sevgili babacığım, beraber oyun oynayacak mıyız?”

Gezi davasında 18 yıl hapis cezası verilerek tutuklanan şehir plancısı Tayfun Kahraman’ın kızı Vera, babası için mektup yazdı. Vera mektubunda babasına, “Sevgili babacığım, beraber oyun oynayacak mıyız? Resim de yapacak mıyız? Benimle çizgi film izler misin? Baba, beraber de uyuyacak mıyız?” diye seslendi.

Gezi davasında 18 yıl hapse mahkûm edilen Tayfun Kahraman’ın kızı Vera, babası için mektup yazdı.

Meriç Demir Kahraman, kızının mektubunu “Vera’dan babasına mektup; o söyledi ben yazdım.. Yarın sabah postalayacağız ve Tayfun bunu en iyi ihtimalle 5 hafta sonra görecek…” notuyla paylaştı.

Vera mektubunda babasına “Sevgili babacığım, beraber oyun oynayacak mıyız? Resim de yapacak mıyız? Benimle çizgi film izler misin? Baba, beraber de uyuyacak mıyız?” diye seslendi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.