Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (26 Ekim 2022): İYİ Parti’nin beşinci yılı | Prof. Şebnem Korur Fincancı gözaltında

İYİ Parti TBMM’de grup toplantısı düzenledi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gruptaki konuşmasının öncesinde AKP’den istifa eden Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba’ya parti rozetini taktı.

Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Türk Tabipleri Birliği Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincanı’nın “terör örgütü propagandası yapmak” suçundan gözaltına alındığını bildirdi. 

“Güne Bakış”ta Gamze Elvan‘ın konukları siyasetbilimci İlteriş Ergun, Medyascope Ankara Temsilcisi Hıdır Göktaş ve Medyascope muhabiri Ufuk Çeri‘ydi. Yayında, İYİ Parti’nin beşinci yılı ve merkez sağın gidişatı ve Şebnem Korur Fincancı’nın gözaltına alınması konuşuldu.

Editör: Egemen Gök

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.