Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kılıçdaroğlu, Akşener, Yavaş ve İmamoğlu Adana’da buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (ABB) Mansur Yavaş, Adana’da Çukurova Belediyesi’nin 8. toplu açılış ve temel atma töreninde bir araya geldi.

İYİ Parti ve CHP’nin genel başkan yardımcılarının da katıldığı törende konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, seçmenlere sandığa gitme çağrısında bulundu. Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“Sizden sadece bir şey istiyorum. Sandık gelecek, sandığa gideceksiniz ve oy kullanacaksınız. ‘Bugün gitmesem de olur, oy kullanmasam da olur’ sakın demeyin. Sandığa gidin, oyunuzu kullanın. Her bir oyunuzun demokrasi açısından çok ama çok yararı var. Oy kullandığınız zaman demokrasi gelecek. Oy kullandığımız zaman güzellik gelecek. Oy kullandığınız zaman kadın-erkek eşitliği gelecek. Oy kullandığınız zaman temiz bir çevre gelecek. Oy kullandığınız zaman güçler ayrılığı ilkesi gelecek. Oy kullandığınız zaman özgürce tweet atabileceksiniz. Oy kullandığınız zaman özgürce eleştirebileceksiniz. Ve oy kullandığınız zaman Türkiye’de Cumhuriyet tarihine altın harflerle bir sonucu yazdıracaksınız.”

Akşener, Kılıçdaroğlu, Yavaş ve İmamoğlu törenin ardından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın oğlu Mert Karalar’ın düğününde bir araya geldi. Düğüne CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da katıldı. Mert Karalar ve Betül Özen’in nikah şahitliğini Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu yaptı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.