Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İstiklal Caddesi’nde bombalı saldırı | Hayatını kaybeden Adem Topkara ve Mukaddes Elif Topkara son yolculuğuna uğurlandı

İstiklal Caddesi’ndeki bombalı saldırıda hayatını kaybeden Adem Topkara ve eşi Mukaddes Elif Topkara’nın cenazeleri Ayazağa Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Ayazağa Mezarlığı’nda toprağa verildi.

İstanbul Taksim’deki İstiklal Caddesi’nde dün (13 Kasım) 16.20 sıralarında meydana gelen bombalı saldırıda altı kişi hayatını kaybetti, 81 kişi yaralandı. 

OKUYUN | 2015 ve 2016’da neler olmuştu?

Saldırıda hayatını kaybeden Adem Topkara ve Mukaddes Elif Topkara çiftinin cenazeleri bugün (14 Kasım) Ayazağa Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Ayazağa Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Cenaze törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ile aile yakınları ve vatandaşlar katıldı.

OKUYUN | İstiklal Caddesi’nde patlama: Görgü tanığı Medyascope’a anlattı

Mukaddes Elif Topkara’nın babası Abdi Köseoğlu törende taziyeleri kabul ederken gözyaşlarına hakim olamadı.

Çiftin 2,5 yaşında bir kız ve henüz 7 aylık olan bir erkek çocuğu olduğu öğrenildi. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.