Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Aydın Selcen ile Gündem Dışı (192): İstiklal Caddesi’ndeki bombalı saldırının ardından & G20 Zirvesi, Erdoğan-Biden görüşmesi

Aydın Selcen, Gündem Dışı’nda bu hafta, 13 Kasım’da İstiklal Caddesi’nde düzenlenen bombalı saldırıyı ve dış politika gündemini değerlendirdi.

Endonezya’daki G20 Zirvesi’ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, zirvede ABD Başkanı Joe Biden olmak üzere ülke liderleriyle görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Biden’ın İstiklal Caddesi’nde gerçekleşen patlamada hayatına kaybedenlere yönelik taziye mesajını kabul etti. Patlamanın hemen ardından yaptığı açıklamalarda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise ABD’yi suçlamış ve taziyeleri kabul etmeyeceğini belirtmişti. Selcen, Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları devam ederken dün akşam saatlerinde Polonya’yı hedef aldığı iddia edilen Rus füzelerini ve taraflardan gelen açıklamaları da değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.