Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Tayfun Kahraman’a kızı Vera’dan mektup: “Baba, çok özledim, lütfen gel artık”

Gezi davasında 18 yıl hapis cezası verilerek tutuklanan şehir plancısı Tayfun Kahraman’ın kızı Vera, mektup yazdığı babasına “Baba, çok özledim, kâğıt da bitti, lütfen gel artık” diye seslendi.

Tayfun Kahraman’ın eşi Meriç Demir Kahraman, sosyal medya hesabında “Bugün haftada 1 kez olan 10 dakikalık telefon görüşmemiz vardı Tayfun Kahraman ile. Bu süre özlemi dindirmeye bile yetmiyor elbette, Vera dedi ki: Baba sana mektup yazacağız, söz! Vera söyledi, ben yazdım; işte yarın postalayacağımız mektup…” diye yazdı ve kızı Vera’nın mektubunu paylaştı.

“Baba, çok özledim, kağıt da bitti, lütfen gel artık”

Vera mektubunda babasına şöyle seslendi:

“Sevgili baba, bugün nasılsın, bugün ne yedin? Sonra bugün peynir mi yedin, ekmek mi yedin sen? Bugün sen arayınca çok sevindim. Ama seni çağırdılar, annemle mektup yazıyoruz. Baba peki sen beni seviyor musun? Ben seni çok seviyorum. Peki, sen benimle bip bip yapıp oynayacak mısın? Beraber kitap okuyacak mıyız?

Sevgili baba seni çok seviyorum. Baba, ben çok hastaydım, Onur abilerle hastaneye gittik. Teyzemle Kemal de geldi, annem de hasta ama şimdi daha iyiyiz. Baba ben seninle çok çok çok sevgi doluyum. Baba havalar daha soğuk, yakında kar yağacak mı? Baba biz üşüyoruz, sen üşüyor musun? Annem çorba yaptı, sen de içer misin?

Baba, çok özledim, kağıt da bitti, lütfen gel artık.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.